Eeva Talsi x GIVEN

„LENDehtekollektsioon peegeldab armastatud Eesti muusiku Eeva Talsi kunstilist sära ning regilaulu sügavat olemust, mis on olnud selle kollektsiooni loomise inspiratsiooniks. Koostöö jagab mitte ainult ühiseid kunstilisi visioone, vaid ka tähistab sügavaid kultuurilisi sidemeid Baltimaade vahel, näidates erakordset ilu, mida suudame koos luua. Kollektsiooni iga ese on meisterlikult valmistatud hõbedast ning kaunistatud õrna sule motiiviga, mis on inspireeritud vabalt lendavast linnust ja sümboliseerib vabadust ja loovust.

Given

Kollektsioon loodi heategevusliku eesmärgiga ning seetõttu annetatakse iga müüdud toote pealt 10 eurot Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi toetuseks, panustades seeläbi Eesti laste heaolusse. Kollektsioonilt annetatud tulu suunatakse Eeva Talsi soovil eelkõige psühholoogilist abi vajavatele lastele.

Panustades laste heaolusse, panustame ka meie kõigi ühisesse tulevikku!

Eksklusiivne Eeva Talsi x GIVEN hõbeehte kollektsioon „LEND“ on saadaval GIVEN´i juveelikauplustes üle Eesti ja www.given.ee/ee/lend

Given

Lisaks avaneb võimalus tutvuda „LEND ehtekollektsiooniga 6. oktoobril Kultuurikatlas toimuval KIDSFEST’il ning kohtuda ka isiklikult GIVEN alal imelise Eeva Talsiga.

Kohtumiseni KIDSFEST´il