Suvi oli Maikeni jaoks elamusterohke ja palju nauditi perega õues ning looduses aja veetmist. Erilise pärlina meenutab naine põnevat seika välismaalt. „Kõige ilusam kogemus oli see, kui olime kahe perega Norras Flåmis ja leidsime mägedevahelise kitsa kristallselge ning krampkülma fjordijõe. Lõpuks julgesime sinna pea ees sisse sukelduda ja tugeval voolul end veidi edasi kanda. Õues oli 26 kraadi sooja ning loodus oli nii metsik ja lopsakas. Tundsin end järsku nagu lapsepõlves olevat. Eneseületusärevus tekitas nii laheda ja kerge tunde,“ kirjeldab näitlejanna mälestust. Lapsi aga külma fjordijõkke ei lastud – nemad nautisid kaldal küpsiseid.

Ootused Kidsfestile

Kuna suvi kipub märkamatult käte vahelt libisema, on Maiken peagi saabuva Kidsfesti suhtes positiivselt meelestatud. „Sügis ja pimedus saabub meile ikka ning alati kuidagi ootamatult, seega niisugune pere- ja lasteüritus on alati tervitatav. Eriti kui selle juurde käib millegi uue omandamine,“ avaldab naine. Pereürituste juures peab Maiken köitvaks seda, kui on aega millessegi süveneda ega pea pidevalt ühest kohast teise jooksma ja kõike kiirkorras tarbima. Samuti hindab ta tegevusi, mida lapsed koos vanematega teha saavad: „See on lastele parim eeskuju.“

Seda aga, milliseks kogu pere seikluseks Kidsfest kujuneb, näeb ja saab kogeda 6. oktoobril Kultuurikatlas. Rohkem infot leiad siit!

Jaga
Kommentaarid