Kidsfest on loodud pakkuma mitmekesist ja kaasahaaravat meelelahutust igas vanuses lastele. Alates pisipõnnidest kuni teismelisteni leiavad kõik külastajad tegevusi, mis on neile jõukohased ja arendavad. Beebidele on mõeldud rahulikud ja turvalised tegevused, nagu sensoorne mäng ja beebijooga, mis toetavad varajast arengut. Suuremad lapsed saavad osa võtta teadusstuudiotest, kus neil on võimalik katsetada ja avastada maailma praktiliste eksperimentide kaudu.

2. Lõbusad etendused ja meelelahutus

Päeva jooksul astuvad lavale mitmed andekad esinejad, kelle seas on laste lemmikud, nagu Getter Jaani ja armastatud multifilmitegelane Lotte. Lisaks on kavas Mustkunstiteatri etteaste, mis toob publikuni hulga põnevaid trikke. Etendused on loodud selliselt, et terve pere saaks neid koos nautida ja kaasa elada. Humoorikad ja südamlikud lavalised etteasted pakuvad võimalust põgeneda igapäevaelust ning sukelduda võlumaailma.

3. Arendavad töötoad

Kultuurikatla Black Boxis toimuvad erinevad töötoad, kus lapsed saavad avastada oma loovust, arendada käelisi oskusi ja avardada oma maailmapilti. Töötubade teemasid on mitmeid, alates kunstist ja käsitööst kuni teaduse ning tehnoloogiani. Siin saavad lapsed näiteks ise midagi meisterdada või teha teaduslikke eksperimente, mis aitavad neil omandada uusi teadmisi ja arendada loogilist mõtlemist.

4. Kohtumine tuntud tegelastega

Lapsed armastavad oma lemmiktegelasi näha mitte ainult ekraanil, vaid ka päriselus. Kidsfestil on neil võimalus kohtuda armastatud tegelastega, nagu näiteks Lotte ja Tuta, kellega lapsed saavad koos pilte teha ja unustamatuid mälestusi luua. Sellised kohtumised tekitavad igas lapses elevust ja rõõmu!

5. Tervislikud ja maitsvad toiduvalikud

Kogu päev täis mängimist ja seiklusi nõuab palju energiat ning Kidsfest hoolitseb ka selle eest, et kõigil pereliikmetel oleks võimalik nautida maitsvaid ja tervislikke toite. Kohapeal pakutakse erinevaid maitseelamusi, alates kergetest vahepaladest kuni toitvate lõunateni.

6. Turvaline ja peresõbralik keskkond

Kidsfesti korraldajad on pööranud erilist tähelepanu sellele, et kogu üritus oleks turvaline ja peresõbralik. Kultuurikatel, kus üritus toimub, on kujundatud nii, et pered saaksid mugavalt ja muretult koos aega veeta.

Rohkem infot Kidsfesti kohta leiad SIIT!

Jaga
Kommentaarid