Premia roll on kanda edasi väärtuslikku Eesti jäätisetootmise pärandit. See tähendab, et oleme Premias jäänud traditsioonidele truuks ja meie koorejäätised valmivad vaid puhtast rõõsast koorest, samuti ei leia neist säilitusaineid – nii on jäätistele järjepidevalt tagatud see õige ja armastatud maitse. Lisaks on meie jäätiseklassika säilitanud nö aegade algusest oma harjumuspärase kuju ja kaalu. Näiteks aastal 1999 ilmavalgust näinud Väikse Tomi klassikaliste pulgajäätised Väike Tom vanilli-koorejäätis šokolaadiglasuuris ja Väike Tom metspähklitäidisega vanilli-koorejäätis šokolaadiglasuuris on juba 25 aastat rõõmustanud Eesti jäätisesõpru samas formaadis.

Eestlased armastavad koorejäätist ja ka sel aastal on enimmüüdud tooted ikka klassikalised koorejäätise maitsed. Näiteks on kindlad müügihitid ikka hästi vanad lemmikud Väikse Tomi koorejääätised nagu vanillijäätis šokolaadiglasuuris ja vanillijäätis metspähklitäidisega. Selle aasta lemmikute seas on ka Väikse Tomi Küpsik ehk koorejäätis kahe pehme küpsise vahel.

Premia

Eesti enimmüüdud jäätisebrändi Väike Tom jäätiseid said käesolevaks suviseks hooajaks täiendust kokku 4 uudistootega, mis pakuvad nii silmailu kui ka üllatavad maitsenaudingud. Väike Tom seikluslikud maitsed Siiru-viiru küpsik (kahe küpsise vahel vanilli-koorejäätis karamellitäidisega), Mingo-mango (kus vanilli-koorejäätis on kaetud mangomahla jääga) ja Tähe-stikk (tähekujuline vanilli-koorejäätis maasikaglasuuriga) on lisanud palju maitseelamusi ja elevust jäätisesuvesse ja aidanud kasvatada märgatavalt Väike Tom tooteseeria müüke.

Sel kevadel tuli Premia välja veelgi värskema Väike Tom jäätisevalikuga, mis pakub lisaks uutele jäätisemaitsetele ka keskkonnasõbralikumat pakendit, olles 100% uuesti ringlusesse võetav. Väikese Tomi sarja jäätistele monomaterjalist pakendilahendus võimaldab pakendit hõlpsalt ümber töödelda. Nii on ka tarbija jaoks jäätise söömine ning pakendi sorteerimine mugavam.

Jaga
Kommentaarid