Kahjuks läks olukord siiski edasi ning bussilt maha minnes järgnes klassivend Robertile ja andis talle hoope nii õlgadesse kui näkku. Maha kukkusid ka Roberti prillid ning klassivend lükkas ta sõiduteele. Kõike vaatasid pealt klassivenna sõbrad, kes olukorrale kaasa elasid. Robert ise arvab, et klassivenna rünnaku taga peitus tõik, et tal on eakaaslastest erinevad huvid ja ta erineb neist. Küll aga jagab Robert ka seda, et koju minnes tuli väike poiss, kes kõike pealt nägi, uurima kas tal on kõik ikka korras. Vähemalt keegi märkab ja hoolib!

Roberti lugu on vapustanud paljusid ja tõstatab taaskord küsimuse, mida saame me teha koolikiusu elimineerimiseks? Roberti sõnavõttu on jaganud juba sajad inimesed, kes temaga koos kiusamisele vastu astuda soovivad. Nende seas ka raadiohääl Maris Kõrvits, lauljatar Elisa Kolk, teleprodutsentid Triin Luhats ja Krista Lensin.

Vaata originaalpostitust SIIT.

Ka Pere ja Kodu toimetus tahab Robertile ja kõikidele teistele igapäevastele kiusamisohvritele avaldada toetust ja loodame, et ühel päeval ei pea ükski laps enam kartma teekonda koolist koju või sisenema kooliuksest värisevate kätega.

Jaga
Kommentaarid