Praeguseks enam kui kuuekuused kutsikad elavad alpinaariumis. Suurt ekspositsiooniaedikku jagatakse vaheldumisi ema-isa Mahnadi ja Ottoga. Seega tasub uudistajail kaljukitsede-mägilammaste tiir ette võtta juba ainuüksi sellepärast, et peale võib sattuda nii mõnelegi põnevale vaatepildile. Rääkimata sellest, et kitslaste kollektsiooni poolest on Tallinna loomaaed maailmas esirinnas.

Lumeleopardikutsikate esimene visiit suurde aedikusse ei olnud lihtne. Võõrad lõhnad, tundmatu maa, avarus – kõik hirmutas. Pisikesed polnud varem ka elektrikarjusega kokku puutunud. Eks nad mõlemad said nii mõnegi suraka, mis kindlasti õpetas, et vastu klaasi ega aedikuvõrku ei tasu minna. Aga ega leopard ole papist kiisu.

Praegu julgevad nad täitsa omapäi suures aedikus ringe teha. Aktiivne ja äkiline Mileedi ees, rahulik Orlando sabas. Selleks hetkeks kui Mileedil pallimänguisu üle läheb Orlandol mängutuju alles saabub. Mileedi jahib, luurab, jookseb, hüppab, Orlando aga istub ja jälgib. No ja lõpuks tõstab ka tema tuure. On, mida jälgida.
Üks on kindel, tegu kahe väikese armsa karvakeraga.

Suures aedikus on üleval kolm veebikaamerat loomade jälgimiseks. Kaamerad leiab siit.
Tähelepanelikku ja teravat silma lumeleopardide leidmisel!