Naine peal
Loodad saada tüdrukut, siis vali poos, kus naine on peal. Muidugi ei garanteeri see sajaprotsendilist tulemust, kuid seksterapeut Dr. Ava Cadelli sõnul tasub see kindlasti proovimist. Selle poosi puhul saab naine kontrollida, et mees ei ejakuleeriks mitte mingil juhul sügavale ja sellisel juhul on meessoo kromosoome kandvad spermatosoidid nõrgemal positsioonil. Teekond emakani on sellise asendi puhul pikem ja meeskromosoome kandvate spermatosoidide eluiga aga naiskromosoome kandvatest seemnerakkudest tunduvalt lühem.

Kasuta misjonäripoosi
Selgub, et vana hea minjonäripoos võib olla sinu kuldne võidupilet, mis toob tüdruku. X-kromosoomi kandev spermatosoid liigub aeglasemalt ja võib elujõulisena püsida kuni viis päeva. Ka see poos annab sugurakkudele läbimiseks pika teekonna ja naiskromosoomi kandval spermatosoidil  on selge eelis.

Miks mitte lusikapoos
Päris levinud poos tüdruku eostamiseks on ka lusikapoos, mis annab samuti, nagu ka eelolevad spermale pikema teekonna, mis omakorda tagab, et tõenäolisemalt jõuab eostamiseks munarakuni pikema elueaga naiskromosoomi kandev spermatosoid.

Edu tagab õige ajastus
Ämmaemandate tähelepanekute kohaselt tuleks tüdrukusoovi korral sagedamini seksida, tehes pausi vähemalt 2-3 päeva enne ovulatsiooni. Naiskromosoomi kandev sperma elab kauem, lausa kuni 72 tundi. Teooria kohaselt peaks munaraku valmisoleku korral õiget ajastust kasutades elujõuline olema vaid see osa spermast, mis tagab tüdruku eostamise.

Ei mingit orgasmi seksi ajal
See kõlab muidugi ebaõiglaselt, kui kogu rõõm lapsetegemise juurest ära võtta, kuid kui tõepoolest on soov tütart saada, siis lükaku naine oma orgasmirõõme edasi ajani, mil laps on eostatud. Asi on keemilistes reaktsioonides, mis orgasmi korral naise kehas aset leiavad. Pärast orgasmi on tupe keskkond leeliseline, tüdruku saamiseks on aga hoopis sobivam orgasmi-eelne happeline keskkond.

Jälgi oma menüüd
Uuringud, mis on läbi viidud nii Inglismaal Exteri Ülikoolis, kui Maastrichti Ülikoolis Hollandis, näitavad, et tüdruku saamiseks on naisel vaja süüa kaltsiumit ja magneesiumit sisaldavaid toiduaineid. Dr. Cadell, üks uuringu läbiviijatest, tõi pärast 740 esmakordselt emaks saanud naist küsitledes välja, et tüdruku eostamise võimalused suurenevad tunduvalt, kui naine sööb jogurtit, tofut, teisi erinevaid piimatooteid, kaerahelbeid, mandleid, spinatit, brokolit, ube, pähkleid ja apelsine. Selline toitumine suurendab happesuse taset naise emakas, mis omakorda muudab lihtsamaks nende naiskromosoomiga spermatosoidide liikumise eesmärgini.

Aga kuidas tehakse väikesi poisse? Vaata siia: Seksi- ja toitumisnippe, et saada just poja vanemateks

Allikas: sheknows.com