TINDIPLIIATS NUMBER 1 (kollane, kahe otsaga): Selle tintenpenniga on küll hea kustutada, aga siiski jääb paberile kirjast jälg järgi. Kustutades läheb paber märjaks ja seetõttu ei saa ka kohe üle kirjutada. Tekib lausa selline tunne, et läbi kustutatud piirkonna oleks lauda läbi näha.

TINDIPLIIATS NUMBER 2 (Trattio Cancellik): Ei ole kirjutamiseks just kõige parem variant, kuna jääb väga õrnalt näha. Selline tunne, et lausa 100 korda tuleb üle kirjutada, et midagi aru saaks. Käes ei ole mugav hoida. Positiivne on see, et tintekal on palju kustutuskumme. Küll aga ei kustuta need just kõige paremini — jäljed jäävad järgi.

TINDIPLIIATS NUMBER 3 (must, meenutab välimuselt tavalist pastapliiatsit): Halb! Esiteks ei leia kustutuskummi üles. Pika otsimise käigus selgub, et see on pandud korgi otsa. Kirjutab ka halvasti, tekstisse jäävad lüngad sisse. Kustutamine pole ka tugevaim külg, jäljed jäävad järgi.

TINDIPLIIATS NUMBER 4 (valgete joontega kujundatud Pilot): Mugav käes hoida ja hea kustutada. Kustutamisel jääb küll õrn laik järgi, aga sellest pole väga lugu. Keegi väga ei kurda, kõigile meeldib.


TINDIPLIIATS NUMBER 5 (punane Pilot): Samuti mugav — hea on kirjutada, hea on kustutada. Positiivne on ka see, et kustutab täiesti valgeks.

TINDIPLIIATS NUMBER 6 (tumesinine Pilot): Põnev on see, et ei käi tavalise tintenpenni moodi tööle — vajutada ei tule mitte nuppu, vaid seda klõpsakat, millega tintekat märkmiku või paberi külge kinnitada saab. Kustutab päris hästi, mugav kirjutada.

TINDIPLIIATS NUMBER 7 (No Problem! — ühelt poolt sinise ja teiselt poolt valge otsaga): Ei ole väga hea valik. Teeb nagu lillakat värvi — paljudes koolides seda ei lubata. Kustutada on halb, sellest jääb märg laik ja see tähendab, et kohe ei tohi üle kirjutada.

KORREKTORPLIIATS NUMBER 8 (Herlitz): Halb kustukas, teeb paberisse lausa augud sisse. Kui auku ei tee, siis ajab kogu kirjutatud teksti laiali. Ainus hea asi, mis sellega teha saab, on värvida. Kirjutab muidu hästi.

Lemmikud:
Iiris: 4, 5, 6
Mirell: 4, 5, 6
Raul: 4, 7
Tristan: 4, 5, 6

Ei meeldinud:
Iiris: 8
Mirell: 1, 3, 8
Raul: 2, 8
Tristan: 1, 3, 8

Vaata suurimate kaupluste koolikaupade pakkumisi zave.ee-st