Crocs talvesaabaste omadused:


* Soojapidavus
Crocs talvesaapad talletavad kõndimisel tekkiva soojuse ja ei lase seda saapast välja. Samamoodi töötavad nad ka vastupidiselt, väljas olevat külma ei lasta sisse. Nagu me kõik teame, hakkavad esimesena külmetama varbad , seega ei oma tähtsust, kui soe on säär või sisevooder, tald peab blokeerima külma!

* Elastsus
Saapad on väga elastsed ja seega ei muutu külmaga rabedaks. Tänu sellele pole ohtu, et saapad külmaga jäigaks lähevad või halvemal juhul lausa pooleks murduvad. Samuti kergendab elastne tald ka väiksematel lastel kõndimist. Kui mäletate, kuidas kõndis Buratino, siis Crocs saabastega lapsed sellist sammu tegema ei pea.

* Kergus
Kõik saapad on äärmiselt kerged, mistõttu nad ei väsita jalgu ja lastel püsivad sokid ilusti jalas ning ei hõõru kandu marraskile.
Mugavus
Crocs jalatsid pehmenevad kandmisel ja vormuvad täpselt nii nagu Sinu jalg seda soovib, seega on nad justkui Sinu jala järgi valatud!

Kõik need omadused talvesaabastele tagab materjal Croslite, millest on valmistatud KÕIK Crocs jalatsid!
Juba rohkem kui kümme aastat on harjumuspäraste jalanõude maailmaturul figureerinud rõõmsavärvilised, plastmassitaolisest vahtkummist valmistatud jalanõud – Crocsid. Crocside näol on tegemist jalatsitega, mis on mõeldud nii suurtele kui väikestele kandmiseks nii vabal ajal kui tööpostil.
Crocsi edu saladus peitub unikaalses patenteeritud materjalis Croslite, mille omadused on kandjate seas kõrgelt hinnatud. Croslite on äärmiselt kerge ja vastupidav ning soojeneb ja pehmeneb vastavalt kehasoojusele, vormudes kandja jala järgi. See omadus muudab Crocsid olenemata jalatüübist mugavaks ja jalale kasulikuks. Tänu oma suletud rakkudest kooslusele tõrjub materjal mikroobe ja jalaseent ning neutraliseerib ebameeldivat higilõhna. Kuna Croslite on vetruv, siis summutab ta kõndimisel tekkiva põrutuse, säästes liigeseid ja vähendades lihasväsimust. Nii sobivad Crocsid hästi inimestele, kes peavad pikalt jalgadel seisma.

Jaga
Kommentaarid