Mida me siis ootame kummikutelt?
Kummikud peaksid olema soojapidavad, hoidma jalad kaitstud külma, vihma ja lörtsi eest kuid samas peaksid nad olema ka mugavad, kerged ja vastupidavad.Lähtudes nendest tingimustest valitigi kahel järjestikusel aastal Crocs lastekummik Rootsis läbiviidud testidel parimaks vihmasaapaks. Erinevaid kummikuid testiti nii laboratooriumites kui ka tarbijate endi poolt praktilistes tingimustes.

Mis tõi võidu?
Peamine põhjus on kindlasti materjal, millest on saapad valmistatud. Nimelt Crocs ei tooda kummikuid vaid vihmasaapaid. Kõik Crocs kummikud on valmistatud Croslite materjalist, mis väliselt meenutab küll kummi aga tegelikult on tegemist hoopis teise materjaliga, mida iseloomustab:
1. Toestus. Kõikide Crocs jalatsite tallakuju jälgib jala loomulikku anatoomiat. Toestab risti– ja pikivõlvi, mis tagab just eriti laste puhul jala loomuliku ja normaalse arengu.

2. Soojus. Croslite’i üks omadus on, et kõndimisel tekkiv soojus talletatakse ning ei lasta saapast välja. Samas töötab Croslite ka vastupidiselt ehk ei lase väljas olevat külma sisse. Nagu me kõik oleme tundnud, hakkavad esimesena külmetama varbad. Seega ei ole tähtis kui soe on säär või sisevooder, tald peab blokeerima külma ja Croslite materjal just seda teebki!

3. Elastsus. Croslite on oma omaduselt väga elastne materjal ja ei muutu külmaga rabedaks. Tema sulamis- ja külmumistemperatuur on äärmiselt kõrge ning tänu sellele ei ole ohtu, et saapad külmaga jäigaks lähevad või halvimal juhul lausa pooleks murduvad. Samuti kergendab elastne tald ka väiksematel lastel kõndimist.

4. Kergus. Croslite materjalist valmistatud saapad on kõik äärmiselt kerged, mistõttu ei teki jalgadel lihasväsimust ja sokid püsivad ilusti jalas.

5. Mugavus. Croslite pehmeneb kandmisel ja vormub täpselt nii nagu sinu jalg seda tahab, seega on saapad justkui sinu jala järgi valatud.

6. Innovatiivsus. Uudne materjal ja erksad värvitoonid! Lisaks on müügil ka vahvad Jibbiz nööbid, millega saab Crocs saapaid isikupärasemaks kaunistada.

Nendest punktidest lähtudes valisidki lapsed, lapsevanemad ja teadlased just Crocs vihmasaapa kuldmedali vääriliseks. Kuidas testid läbi viidi ja millised olid tulemused, saad täpsemalt lugeda SIIT ja SIIT.

Kõik need omadused on olemas ka selle kevade naiste hittmudelil.
Kui otsid kummikuid, mis on stiilsed, mugavad ja ülikerged, siis Crocs™ Jaunt Shorty boot näol oled sa need endale leidnud! Selliseid retro välimusega kummikuid Sa mujalt ei leia! Ideaalsed kaaslased linnatänavale, koduaeda või seenelkäiguks. Mugavus, vastupidavus ja kergus ruulivad!