Nele sõnab: "See on töö mulle hästi tähtis. Soovin oma fotode ja töödega näidata kui ilus on lapse sünd! Et võtta ära noorte naiste hirm sünnituse ees ning julgustada neid jäädvustama seda vaid üks kord toimuvat hetke, just selle inimese sündi. Ning laiemas plaanis aidata sellega kaasa ehk meie rahva kasvulegi!"

On uskumatu, et üks laps suudab nõnda palju. Ometi on see tõsi, ta muudab pisarad naeruks, valu armastuseks ja pimeduse valguseks. Ja kogu maailm ootab selle lapse tulekut. Ootab iga lapse tulekut. Nii oleme me kõik siia ilma sündinud, läbi oma sooja ja armastava Ema. Loodame, et see liigutab paljusid, tänaseid ja tulevasi emasid-isasid ning soovime, et te kõik märkaksite seda väikest Imet, mis lapse maailma sündimisega vaikselt siia kaasa hiilib - ja märkaksite seda iga päev ka edaspidi.

Vaata videost kui kaunis ja ilmeline võib olla sünnitus:

Ema Kätlin kirjeldab oma blogis sünnitust ja selle imet järgmiselt:

"Pojakese sünd oli nii kiire, et pärast sünnitust olin ma tükk aega hämmingus selle üle, et beebike juba käes on. Väga valusaid valusi oli minimaalselt ja kohe pärast sünnitust oli nii reibas olla nagu oleks äsja ärganud. Samuti ei karda ma seda uuesti läbi teha. Pagan, ma oleks jaksanud veel vabalt paar tundi sünnitada! See hetk, kui beebi just väljunud on ja teda esimest korda vaadata- tunda saab, on lihtsalt nii sõltuvusttekitav, et kõik piinad ununevad. Ma vist mainisin napilt pool tundi pärast sünnitust, et tahaks veel ühte beebikest…"

Peakangelased:

Sünnitas: Kätlin

Pisike lilla poisslaps: Kaspar

Fotod ja video: Nelladella Photography