1. Juuste jõusaal

Tugevad juuksed ei katke ja jätavad terve üldmulje. Siin kaks uut moodust, kuidas kiharate muskleid kasvatada.

Katkevatele ja väljalangevatele juustele loodud sarja Garnier Fructis Grow Strong kuuluvad šampoon, palsam ja seerum, mida koos kasutades ärkavad kolme kuu jooksul ellu 1000 uut juuksekarva. Seda tänu varem vaid profitoodetes kasutatud ainele.

Emsibeth Spa missioon on kaitsta juukseid keemiliste protseduuride ajal ning selleks on loodud uuenduslik toode Key Bond. See kaitseb ja niisutab kiharaid värvimise või blondeerimise vältel, kuid sellega saab teha salongis ka eraldi protseduuri.

Garnier Fructis Grow Strongi šampoon (2.85), palsam (2.85), seerum (9.99)

Emsibeth Spa Key Bond, lisatakse salongis värvimise ajal (5.-)

Metallisulam

2. Ehitatud kindlale pinnasele

Lisa Eldridge, kelle esimene läbimurre oli töötada 1990ndatel Cindy Crawfordiga, teab, mis on seksikas silmameik. Selle tegemiseks on meigikunstnik loonud haruldase lauvärvipaleti, mis annab peomeikide tegemiseks piiramatud võimalused. 16 eri tooni!

Lauvärvipalett Lancôme Auda(city) in Paris Eyeshadow Palette (59.-)

Ehitatud kindlale pinnasele

3. Volüümi, volüümi!

Üks asi, millest juustel alati puudu jääb, on kohevus. Jälle ludus ja müts pähe! Tegelikult on juuksetoodete loojad selle probleemi on südameasjaks võtnud ja abimehi on tõeliselt palju. Peale tavalise volüümisprei annavad mahtu ka näiteks kuivšampoon, kerge juuksevaht ja juuksepuuder. Uusim üllataja selles vallas on magusa nimega suhkrut sisaldav sprei

Wella Professionals EIMI Sugar Lift (13.-), millega saab luua volüümika tekstuuri.

Vannimõnude aeg

4. Metallisulam

Glittertekstuuride asemel annavad palju stiilsema meigi metallikpinnad. Eriti moodne on sulanud metalli efekt, mis äratab tähelepanu küüntel.

Küünelakk Zoya Flair, toonid Ember, Aggie, Cinnamon (11.-)

Metalne lauvärv Yves Saint Laurent Full Metal Shadow, toon Onde Sable (25.99)

Volüümi, volüümi!

5. Vannimõnude aeg

Käes on õhtud, mida tahaks veeta kuumas vees ligunedes. Hoiatus: see on sõltuvusttekitav!

Lush Dashing Santa vannipomm (4.55) lendab su vannis ringi, jättes õhku pühadehõngulist mandariinilõhna.

Kuumas vees lebamise järel tekkiva nahakuivusega võitlevad edukalt kehakoorija Sundari Omega 3 and Flaxseed Body Exfoliator (55.-) ning rikkalik, jumalikult lõhnav kehavõi The Body Shop Frosted Plum (19.50).