Laura Brittile on alati meeldinud tantsida. Kui ta oli päris väike, elas pere Egiptuses, kus vanemad pidasid sukeldumisklubi. Seal käis tüdruk balletitundides. Laura oli kuue­aastane, kui tagasi Eestisse koliti.

Ines mäletab, et kord laste­aiast koju jalutades küsis ta, mis hobi võiks tütrele meeldida. “Laura mõtles veidi ja ütles, et tahaks uisutada.” Küsimusele, miks just uisutada, tirts toona vastata ei osanud. “Mulle meeldib tantsida. Jääl on kõik veel kiirem ja hoogsam,” põhjendab Laura nüüd ise.

Koolilähedasse trenni

Meie kokkusaamisele saabub Laura otse trennist. Tema hommikud on nagu enamikul teismelistel: äratus kell 6.40, 7.30 kooli minek, 8.15 algavad tunnid. Kuid sellega sarnasus lõpeb. Pärast esimesi tunde läheb Laura jäätrenni. Siis tagasi kooli, aga viimasest kahest tunnist tuleb jälle puududa: kell 15.30 on kaks tundi jäätrenni ja tund aega üldkehalist. Mõnel õhtul läheb Laura kell 19 veel pilatesesse. Koju jõuab ta tavaliselt kell 20 ja seejärel õpib. Kell 22 algab uneaeg. Laupäev on vaba, kuid pühapäeviti on kolm tundi trenni.

Laura elab Suurupis, õpib Rocca al Mare (RaM) koolis ja treenib seal lähedal Škoda jäähallis. Kuid seda alles käesolevast õppe­aastast. Enne kui tüdruk tuli 6. klassis RaM kooli, kus mõnes aines on võimalik vabaõpe, käis ta Tabasalu ühis­gümnaasiumis. Ja enne koolile lähedal asuvat trennipaika treenis Lasnamäel Tondiraba jäähallis, mida kasutab Tallinna spordikool.