Veritsus
Kõige ohtlikum sümptom, mida ei tohiks mitte mingil juhul tähelepanuta jätta, on verejooks. Olgu tegu väikese heleda verenire või veel hullem — suure tumepunase verejooksuga, kindlasti mine arstile ja kohe!

Krambid
Krambid alakõhus ei ole normaalne ega hea märk. Kindlasti peaksid arsti juurde minema, kui krampidele lisandub verejooks, krambid on nii tugevad, et võtavad jalust nõrgaks või krambid on ainult ühel poolel.

Tugev seljavalu
Krambid võivad avalduda ka alaseljavaluna, mistõttu ei tohiks sa seda ignoreerida. Ja nagu ennegi öeldud — kui valuga kaasneb verejooks, siis kohe arstile.

Määrimine
Ebanormaalne eritis tupest võib samuti viidata sellele, et rasedus hakkab katkema. Valvel pead olema, kui eritises on veretükid või see on erakordselt vesine. Väga halvasti lõhnav eritis või voolus, millega kaasneb piinav sügelus, annavad samuti põhjust muretsemiseks.

Rasedussümptomite kadu
Kui tunned end raseduse varajases faasis ootamatult väga hästi, kuigi siiani on süda pidevalt paha olnud, võib see olla märk, et rasedus on katkenud.

Rasedustest on negatiivne
Kui oled teinud rasedustesti, mis oli kindlalt positiivne, aga kordustest mõned päevad või nädalad hiljem on negatiivne, on midagi ilmselt valesti.

Allikas: Parenting.com

Jaga
Kommentaarid