Tavaliselt toob mind lasteaeda ema. Umbes kella kaheksaks jõuame kohale. Siis võtan ma jope seljast ja lähen mängutuppa. Eriti meeldib mulle see päev, kui iga laps võib oma lemmikmänguasja kaasa võtta. Minu lemmikmänguasi on pehme kaisukaru. Ent leidub neidki, kes toovad kaasa nuku või auto. Üks poiss tahtis ükskord kaasa tuua oma paksu onu, aga kasvataja leidis, et see ei sobi. Et onu ei ole ju päriselt mänguasi.

Kell üheksa on hommikusöök. Harilikult on selleks puder ja piim, järelroaks õunaviil või banaan. Seejärel läheme õue. Muidugi kui ilm lubab. Kui aga sajab vihma, oleme toas. Siis hakkab kasvataja meid õpetama. Et kuidas rahaga ümber käia ja et vanemaid inimesi tuleb esimesena teretada. Eile näiteks räägiti meile pikalt viisakusest... Oi, viisakas oleks olnud ju end kohe alguses tutvustada! Teen seda nüüd: minu nimi on Bi-Bi-Birr, olen kuueaastane roheline tüdruk. Minu koduks on planeet Marss.

Kuhu ma jutuga jäingi? Ah jaa! Kell kaksteist on meil lõuna. Minu lemmiksöögiks on sinised nuudlid roheliste viineritega. Aga keedetud juurviljad, näiteks lilla porgand või okastega kaalikas, mulle ei maitse. Magustoitu antakse ka, kuidas siis muidu. Eile pakuti apelsini, mis maitseb nagu sibul.