Ühiselt jagatud elamused
Öeldakse et erinevused tõmbuvad ja nii see tihti ongi. Abielule tuleb kasuks, kui suhte mõlemal osapoolel on omad huvid ja hobid ja kogu oma vaba aeg ei veedetagi ninapidi koos. Nii ei väsi üksteisest ära. Ometigi, iga mõne aja tagant tasuks ka koos oma mehega midagi teha. Uuri, mida ta tahaks koos sinua ette võtta ja tehke see ära! See suurendab teie mõlema õnnetunnet. Omas elemendis ja rahulolev mees, kes tunneb, et tema vajadusi hinnatakse, on sulle suurepäraseks kaaslaseks. Ära siis liialt imesta, kui järgmine kord oma meest endaga kinno naistekat vaatama kutsudes ta isegi nõus võib olla!

Seksuaalne rahulolu
See on paljudele tundlik teema, kuid siiski paratamatult üks tähtsamaid. Paarid peavad õppima, et intiimsust ja seksi ei või alati võtta kui mängu. Seks peaks inimesi lähendama, mitte nende vahel probleeme tekitama. Seda ei või kasutada kui relva või auhinda, millega oma kaasaga manipuleerida, saamaks mehelt oma tahtmist. Seks on kõige tõhusam viis oma kallimaga läheduse hoidmiseks, aga seda ainult juhul, kui te mõlemad seksi ja ennast austate — sellesse muretult ja avatult suhtute.

Imetlus
Naised kipuvad kergelt unustama, et ka mees pingutab teie suhte jaoks. Olgu see siis tööl käimise näol, kodus laste eest hoolitsedes, koolis end arendades või midagi muud tehes. Põhjus, miks naine mehe pingutusi tihti ei väärtusta, on sellepärast, et pingutused tehakse enamasti naise pilgu alt eemal. Mida tihedamini oma partnerile meelde tuletada, kui kallis ja väärtuslik ta on, kui palju teda hinnatakse, seda mehelikumana ta end tunneb. Mehelik mees läheb ju meile peale!?

Kodune toetus
Kodune toetus tähendab seda, et naine kannab oma rolli hoidmaks oma kodu rahuliku, korras ja kodusena. Naine on see, kes koduse kliima loob, öeldagu nende võrdsete rollide kohta, mida iganes. Kuid mehega koduste kohuste jagamine on tänapäevases ühiskonnas täiesti mõistlik, tööl käite ju ka mõlemad. Siiski, vahepeal oma kallimale õhtusöögi kokkamine on tänuväärne ja mees tunneb end siis armastatuna ja hinnatuna. Sa koristad nii või naa oma mehest seitse korda kiiremini ja põhjalikumalt, miks siis mitte seda vahetevahel ise teha, kui su kaasa muidu tubli on ja näiteks samal ajal lastega õpib. Kodu kodusena hoidmine tähendab ka sinna oma mõnusa naiseliku ernergia lisamist, seda hea lõhnaküünla või mõne teise sisustuselemendi kaudu. Mehed tõesti märkavad. Ja kindlasti märkavad nad naist, kes oma kodu üle uhkena rahulolust pakatavad.

Ilus abikaasa
12 aastat abielu ja 3 last. Või mõni muu samaväärne varant kooselust. Proovigu mees veel naisele öelda, et ta kodus oma mugavate dressipükste ja sassis juustega olla ei või. Su mees tunneb sind nii kaua ja näeb iga päev, miks üldse end ilusaks teha? Siiski.. end väliselt kauniks teinud naine särab, ja uhkust oma ilu üle on ka tema käitumisest näha. Mehele ei jää see kunag märkamata ja isegi siis, kui teed enda korda vaid enda jaoks, on mehel oma ilusast naisest palju rõõmu. Sina tunned end hoolitsetuna hästi ja su mees jumaldab sind enamgi, kui muidu. Boonusena tagab see sulle ka kuuma öö magamistoas!