Omavaheline suhtlus on suhte kvaliteedi väljakujunemisel väga oluline. Isegi suvalistel teemadel vestlemine muudab suhte paremaks ja kui kerkivad esile problemid, siis pärs kindlasti ei tohi pead liiva alla peita.

Oskamatus suhet üles ehitada

Teadlased on kindlaks teinud, et inimesed, kes on kasvanud suures peres ja kellel on palju sugulasi, teavad pereelust nii mõndagi. Nad oskavad paremini peresiseseid probleeme lahendada ja saavad tülidega hakkama.

Märgid, mis näitavad, et sinu suhe hakkab juba praegu allamäge tüürima, on ära toodud SIIN!

Tahtmatust teist kuulata

Kui üks kaaslastest ei taha tüli vältel teist kuulata, siis on tõenäosus, et abielu lahutatakse palju suurem.

Kuidas iga tüli vaid viie sekundiga lõpetada, vaata SIIT!

Sotsiaalmeedia

Samuti on täheldatud, et paarid, kes kasutavad aktiivselt sotsiaalmeediat ja lähevad sellepärast vaidlema, võivad abielu suurema tõenäosusega lahutada.

Mis on tõeline põhjus, miks Facebook lahutuseni viib, vaata SIIT!

Vaidlused raha üle

Paarid, kes pidevalt raha üle vaidlevad, tülitsevad rohkem ja seetõttu on nende hulgas rohkem lahutusi. Omavahel ei saada läbi ja kogu aeg on tüli majas.

Raha ja armastuse suhte kohta loe SIIT!

Madal haridustase

Uuringud näitavad, et kõrgharitud inimesed lahutavad vähem kui väheharitud. Seejuures pole oluline, mis soost või riigist oled.

Ülespuhutud lootused

Uuringud näitavad, et paarid annavad lahutuspaberid sisse tavaliselt kevadel või sügisel. Tavaliselt proovivad nad enne seda abielu parandada. Kui see aga ei õnnestu, siis pole midagi teha.

Allikas:Brightside.me