Su poiss-sõber on lahe

Ei, ta ei ole. Tegelikult ta on naistekütt ja ajab lääget juttu, aga sa ei ütle oma sõbrannale seda alati näkku, sest proovid arvestada tema soovide ja eelistustega. Tegelikult peaks oma sõprade suhtes aus olema, aga sageli ei soovi inimesed oma heale sõbrale meelehärmi valmistada ja jätavad tõelise arvamuse ütlemata.

Mulle meeldib, kuidas lõikad mu juukseid, värvid küüsi ja kulme

Sageli ei soovi inimesed iluteenindajale öelda, et nad ei jäänud teenusega rahule. Pigem jäetakse järgmine kord samasse kohta minemata, aga ei soovita hakata teist üleliia õpetama.

Mul läheb hästi

Tegelikult oled ülekoormatud, väsinud ja sul on sada muret, aga sa ei soovi hakata teisi oma muredega koormama. Seetõttu on lihtsam öelda, et kõik hästi.

Mu laps pole paks

2015. aastal tehtud uuringu kohaselt alahindab kolmandik vanematest oma laste kehakaalu. Lisaks selgus, et ülekaaluliste laste vanematest 80% arvab, et nende laps on normaalkaalus või siis ainult pisut priske. Tegelikult on kaalust rääkimine aga oluline, sest asi pole mitte niivõrd välimuses, vaid tervises.

Ma lasen sul nüüd oma asjadega edasi tegeleda

Kui soovid minna ja tahad inimesele öelda, et pead minema, võib see sulle pisut ebaviisakas tunduda. Kui pöörad selle aga teistpidi ja jätad mulje nagu lased nüüd teisel oma asju edasi teha, on sul endal kergem.

Sa said hästi hakkama

Kellele siis ei meeldiks kiitused. Sageli ei meeldi paljudele, kui neile öeldakse, et nad ei saa millegagi hakkama. Seetõttu on inimesed hakanud üksteist asjatult kiitma, kuid probleem on selles, et see ei too esile vigu. Nii korratakse aga samu vigu, mis on isegi halvem.

Inimeste arv, kellega oled maganud

Sageli ei soovi inimesed õiget arvu öelda. Mõnele tundud tegelik arv liiga väike, teistele liiga suur. Tõenäoliselt sõltub see olukorrast.

Ma ei soovi midagi küsida

Tavaliselt on sul tegelikult palju küsimusi, aga inimeste suurim hirm on teiste ees loll välja paista. Öeldakse aga, et kes küsib, see tundub võhiklik vaid korra, aga see, kes ei küsi, jääbki võhikuks.

Teen seda hea meelega

Tegelikult ei viitsi sa pooli asju teha, aga teed neid, sest soovid olla vastutulelik ja viisakas. Võib-olla ei soovi sa inimestele lihtsalt pettumust valmistada. Näiteks, kui ülemus küsib midagi, siis on raske öelda. Kui tunned, et sul on palju tööd ja sa ei jaksa uusi kohustusi juurde võtta, siis ära karda öelda ei.

Vaatame

Inimesed, kes ütlevad paljude asjade peale "vaatame", ei taha lihtsalt kohe eitavat vastust anda, sest kardavad näida ebaviisakad.

Ainult üks osa veel

Kindlasti tead seda tunnet, kui oled enda jaoks avastanud uue ja huvitava sarja ning võiksid vabalt kas või kümme osa järjest vaadata. Sama kehtib ka raamatutega, sest kui on põnev koht, siis soovid ainult edasi lugeda.

Sa võid viimase tüki endale võtta

Tegelikult soovid seda viimast tükki ise, aga viisakas on teistega arvestada. Nii tekib sageli olukord, kus keegi ei julge viimast võtta, sest arvatakse, et see ei ole viisakas.

See polnud minu süü

Keegi ei taha lohakas välja paista, kuid tegelikult jääb palju nõmedam mulje, kui üritad oma vigu peita. Kui tegid midagi valesti, siis tunnista seda ausalt, õpi oma vigadest ja mine asjadega edasi.

Lugesin lepingu tingimused ja reeglid läbi

Olulisemad lepingud loetakse üldjuhul läbi, aga kui installeerid uue arvutiprogrammi või teed mõnda internetikeskkonda kasutaja, siis märgivad kõik vastavasse kasti linnukesse ja vajutavad "edasi".

Allikas: rd.com