„Ostan Naimale riideid päris tihti, palju sagedamini kui endale.“ Üks põhjuseid on muidugi, et laps kasvab kiiresti, aga peamiselt ikka sellepärast, et Sofia tahab oma nelja ja poole aastasele tütrele Naimale kõige paremat ja ilusamat, ja seda pidevalt.

Enne kui üks või teine ilus asi jõuaks Sofia ostukorvi, peab see lisaks kenale välimusele olema ka heast materjalist.

„Ma ei taha, et lapsel oleks ebamugav või ta peaks oma riietuse pärast higistama. Kõik, mis Naima selga paneb, võiks olla lapsesõbralikust materjalist.“ Nii palju kui võimalik, eelistab Sofia materjalide puhul puuvilla.

Kuna Sofia nõudmised lasteriiete osas on kõrged, soovitasid sõbrad talle Polarn O. Pyreti lasteriideid. „Mulle öeldi, et Polarn O. Pyret on väga kvaliteetne, ja täna ütlen seda ise ka ning soovitan seda brändi omakorda edasi. See on tegelikult tõeline ime, kui kaua Polarn O. Pyreti riided kestavad. Need asjad on ka aasta pärast just nagu uued ja ei saaks öelda, et minu Naima nendega midagi korda ei saada. Ta on super ronija ja roomaja.“

Kuna Naima ei jõua Polarn O. Pyreti riideid üksi ära kanda, siis annab Sofia need hiljem edasi oma lasteemadest sõbrannadele. Sofia ütleb, et nende kodus on päris palju asju just sellelt firmalt, ning loetleb üles kombinesoone, fliise, jopesid, pükse, meriinovillast aluspesu, aga ka kleite ja retuuse.  „Võib öelda, et oleme olnud Polarn O. Pyreti pikaajalised kliendid.“

Naima Polarn O. Pyreti õues käimise komplekt:

Sall-kindad-müts. Mulle meeldib, kui mu lapsel on kindad, müts ja sall ühest komplektist. Need on väga sportlikud ja mugavad.


Jope.
Naima lemmik! Roosa jope ja fliis moodustavad mõnusa komplekti. Arvan, et seda jopet saab Naima isegi  mõnel külmemal suvepäeval kanda. Seda nägi poes Naima esimesena, isegi enne kui mina, sest tegemist on tema lemmikvärviga. Mida roosam, seda parem!

Püksid. Olen märganud, et tavaliselt teevad õuepüksid lapsed kuidagi kohmakaks, aga mitte need. Nende konkreetsete pükste puhul ongi kõige toredam see, et lapsel on mugav mängida ning need näevad ka elegantsed välja – ei ole liiga laiaks aetud ega kanged. Kuigi need püksid on komplektis sellesama roosa jopega, sobivad need kui valatult ka mõne pidulikuma mantliga. Polarn O. Pyreti riideid on väga lihtne kombineerida nii omavahel kui ka teiste lasteriietega.

Jalatsid. Väga ilusad ja kerged jalatsid. Alguses ei raatsinud ma nendega mänguplatsile minnagi, sest need näevad nii head välja. Õnneks need ei lagune ning saame nendega veel mitu head kuud ringi trööbata, enne kui on jälle midagi avaramat vaja.

Fliis. Mõnusalt pehme ja ilus! Mul on ilmselgelt mõtted juba suves, kuid kujutan  väga elavalt ette, et seda jope all kandmiseks mõeldud fliisi saab väga edukalt kanda ka suvisel ajal. 

Vali oma lemmik!
Polarn O. Pyret ning Pere ja Kodu lükkavad märtsikuus käima suure lemmikriiete valimise konkursi. Uuri lisa Pere ja Kodu Facebookist.