Tehnika areneb nobedasti ja uusi tooteid tuleb üha kiiremini peale, kuid tihti inimesed ei vaja seda kõige uuemat ja moodsamat, vaid hoopiski töökindlat seadet. Kui uus äriklassi sülearvuti võib jääda rahakotile liiga raskeks, siis tulebki appi Elektroonika24, kes pakub vähekasutatud äriklassi sülearvuteid turu parima hinnaga. Loomulikult on kõik arvutid puhastatud, kontrollitud, litsentsi ja garantiiga. Tasuta transport kauba peale! Veel enam – tehnikat on võimalik soetada järelmaksuga. Järelmaksu võimalusi pakub nii Liisi kui ka LHV.

Järelmaksuga toodete soetamiseks saab pöörduda Tallinnas asuvasse Sõpruse 25 kauplusesse, kus tuleks vormistada taotlus – ning järelmaksu otsus saabub minutitega. Järelmaksu taotluse saab esitada ka Interneti keskkonnas. Suur ja avar kauplus pakub suurt valikut tehnikat, seega tähelepanu – esimese hooga võtab silme eest kirjuks! Kaubagruppide valik on tõepoolest külluslik, sest esindatud on kõik tuntud kaubamärgid, nagu Lenovo, Dell, HP, Fujitsu, Sony ja Apple, ehk midagi igale maitsele. Lisaks suurele valikule sülearvutitele leiab poest ka lauaarvuteid, projektoreid, monitore ja audiotooteid.

Üle kümne aasta kasutatud IT/audiotarvikutega tegelenud Elektroonika24 on tuntud ka enda usaldusväärsuse poolest, sest kirjeldavad toote „seisundi“ lahtris lahti tehnikal esinevad puudused, nii et kohe kindlasti ei müüda „põrsast kotis“. Kõik pakutavad seadmed on enne müüki põhjalikult üle kontrollitud ning vajadusel mittetöötavad osad asendatud. Ostjale säilivad kõik EV õigusaktidest tulenevad õigused, lisaks toimib kõikide toodete puhul müügigarantii, mille kehtivus on märgitud tootekaardil.

Müügigarantii kehtivuse jooksul kõrvaldatakse Elektroonika24 soetatud seadmel esinev puudus (v.a. puudus, millele on viidatud konkreetse seadme seisukorra kirjelduses müügi hetkel) või asendatakse seade samaväärsega.

Valides kvaliteetse kasutatud arvuti, säästad raha ning loomulikult ka keskkonda. Electronics OÜ kaubavalik pärineb peamiselt Skandinaavia suurettevõtete liisingfirmadelt ning väiksematelt koostööpartneritelt kodumaalt.

 Olulised nipid ja trikid – kuidas valida sülearvutit õppurile ja õpetajale?

Sülearvuti olulisus nii õppurite kui ka õpetajate seas on aastatega aina rohkem kasvanud. Aktiivse eluviisi juures on sülearvutit kerge kaasas kanda ja seeläbi mugav mis tahes ajal ja kohas e-koolis ja muudes õppekeskkondades toimuvaga kursis olla.

Lisaks on tänapäeva sülearvutid niivõrd edasi arenenud, et lisaks kergele kaalule pakuvad nad võimalust end loominguliselt väljendada. Tänapäeva noorte seas on küllaltki populaarne pildi- ja videotöötlus, seega on lisaks koolitöö tegemisele olulised ka lisafunktsioonid.

Hoolimata isegi soodsast hinnast on sülearvuti soetamine siiski kulukas investeering. Seetõttu soovime, et ostetud tehnika meid kaua teeniks. Ent valik on nii lai, et silme eest võtab kirjuks ning tihtipeale soetame sülearvuti esimesest ettejuhtuvast kohast, hinna- ja kvaliteedisuhet põhjalikult läbi kaalumata. Kuna tehnika on nii palju arenenud, siis tehnikakauge inimene ei pruugi ilma suuremat uurimistööd tegemata mõista kõiki tehnilisi nüansse.

Sellistel puhkudel tulebki appi müügijuht Indrek, kes lisaks tehnika müügile peab oluliseks klientide nõustamist sobiva seadme ostul. Kuidas siis valida see kõige õigem sülearvuti ja millele tuleks mõelda?

Lahkesti erinevaid tooteid tutvustav Indrek soovitab kindlasti esialgu mõelda sellele, kas igal pereliikmel on tarvis uut arvutit. Kui näiteks Elektroonika24 pakub kontrollitud ja garantiiga vähekasutatud arvuteid üle poole odavamalt, siis see on koht, kus säästa teiste asjade jaoks. Mõte uuest arvutist võib küll atraktiivne tunduda, ent üle kümne aasta kasutatud IT/audiotarvikutega tegelenud kauplus kontrollib kõik pakutavad seadmed alati enne müüki korralikult üle ja vajadusel asendab mittetöötavad osad ning seetõttu on täiesti ohutu osta ka kasutatud arvuti. Pealegi, kui arvutil peaks olema juba tehases tekkinud vigu, siis on need kasutuse käigus ilmnenud ja puudused kõrvaldatud. “Kuna ostame sisse vaid väga vähe kasutatud arvuteid, siis on garantiijuhtumid pigem harvad” kinnitab Indrek toodete töökindlust.

“Lisaks eraklientidele soetavad meilt sülearvuteid nii vallaasutused, koolid ja lasteaiad kui ka ettevõtjad, õppurid ja õpetajad,” räägib müügijuht kasutatud toodete usaldusväärsusest. “Vastavalt kliendi vajadustele ja võimalustele leiame alati sülearvuti, millega klient rahule jääb ja mille töökindluses võib kindel olla.”

Et Elektroonika24 müüdavad arvutid on korraliku jõudlusega, kiired ja vastupidavad, siis tihtipeale ostavad pereliikmeid ühesegused arvutid. Keskmine Elektroonika24-s müüdav sülearvuti sobib igati mahukama töö tegemiseks, internetis käimiseks, filmide ja videote vaatamiseks ning koolitöö tegemiseks. Seetõttu ongi oluline läbi mõelda, et mis otstarvet sülearvutilt oodatakse ja põhilised kriteeriumid paika panna. Eriarvutid soetatakse juhul, kui pereliikmel on vaja kasutada väga suure mahuga programme (nt pilditöötlus-graafika, videote monteerimine, projekteerimine).

Äriklassi sülearvutid on oma usaldusväärsust tõestanud ja selle soetamine on igati tark valik nii rahalises kui keskkonna-alases mõttes. Seadmed on reeglina hästi hoitud, kontrollitud ja vajadusel hooldatud enne müüki panekut, mis tagab nende eluea tsükli pikenemise keskmiselt 5-6 aastani.

Elektroonika24 kutsub oma tootevalikuga tutvuma Sõpruse pst 25 asuvasse kauplusesse ja mugavasse e-poodi aadressil www.elektroonika24.ee