Polarn O. Pyret lasterõivaste sügiskollektsiooni esitlemiseks “Pere ja Kodu” portaalis ja ajakirjaveergudel on kandideerima oodatud kõik kuni 12-aastased poisid ja tüdrukud. Konkursil osalemiseks palume laadida üles lapse pilt ja andmed eraldi konkursivormile kuni 13. septembri õhtuni. Pildid on avalikud ja 2 võitjat valitakse välja lugejatelt enim saadud häälte põhjal, ülejäänud 4 tulevast modelli valivad välja Polarn O. Pyreti esindajatest ning Pere ja Kodu toimetusest koosnev žürii. Hääletamine on samaaegselt piltide üles laadimisega alanud nüüd! Mida kiiremini on võimalik pilt ja andmed üles laadida, seda pikemat aega saab väikesele modellile hääli koguda. Võitjad kuulutame “Pere ja Kodu” veebiportaalis ja Facebooki lehel välja 14. septembril. Kuus erinevas vanuses poissi-tüdrukut läbivad moeka ja lõbusa fotosessiooni 18.-19. septembril. 

Algaval sügisel näeb Polarn O. Pyreti välisilmes ja stiilides põnevaid muudatusi. Sügiskollektsioon on brändi esimene uuendatud ja täiendatud kollektsioon, kus kvaliteetsus, mugavus ning vastupidavus kohtuvad moodsa disainiga. Pehmetele looduslikele materjalidele lisavad efektsust pilkupüüdvad lehvid, kuldsed detailid, rüüsid ja volangid, olles igapäevaseks kandmiseks sobivate sportlike mõjutustega. Selgete toonide kõrval on nüüd laialt kasutust leidnud ka pastelsed sügisesed toonid, tumepunane ning oliivroheline. Sügiskollektsioon toob uusi värve ja stiile nii beebidele, väikelastele kui ka vanematele, kuni 12-aastastele tüdrukutele ja poistele. Eraldi ECO märgiga tooted vastavad Polarn O. Pyreti rangetele nõudmistele ning on ühtlasi ka säästlikumalt valmistatud.

Rootsi päritolu Polarn O. Pyret tähendab otsetõlkes semu ja väikemeest, valmistades 1976. aastast lõbusaid, funktsionaalseid ja vastupidavad rõivaid beebidest suuremate lasteni. Brändi juured ulatuvad aga juba kaugemale möödunud sajandi esimesse poolde kui avati poekett, mille ühe ukse taga müüdi ravimeid ja revolutsiooniliselt kondoome ning teise ukse taga väikelaste rõivaid. Polarn O. Pyreti rõivaid valmistatakse aastakümneid pehmetest looduslikest materjalidest ja ära tuntakse neid eelkõige oma eriliste triipude järgi. Tänaseni püsitakse kõrge kvaliteediga ja keskkonnasõbralike riiete valmistamise lainel, mis taluvad raskeid ilmastikuolusid ja mida saab suureks kasvades muretult edasi anda järgmisele väikesele sugulasele või sõbrale. Viimase 41 aasta jooksul on laiendatud turgu ka Rootsist väljapoole, muuhulgas Eestisse, ning üle maailma on tänaseks avatud üle 100 kaupluse. Polarn O. Pyreti eesmärgiks on valmistada parimaid lasteriideid terves maailmas ja lubada lastel jääda lasteks!