Kõik Philips Aventi lutid on ortodontilised, et toetada beebide suuõõne loomulikku arengut. Lutte on saadaval erinevates suurustes ja värvides ning erinevate vanuste jaoks, et tagada valitud luti sobivus beebi muutuvate mugavusvajadustega.

Philips Aventi luttide valikusse kuulub kolm põhikategooriat:

-  lutid 0–6 kuu vanustele, et beebit lohutada ja rahuldada tema imemisvajadust;

-  lutid 6–18 kuu vanustele, et rahuldada beebi emotsionaalset vajadust igapäevase mugavuse järele;

-  lutid 18 kuu vanustele ja vanematele, et toetada beebi emotsionaalset loobumist lutist.

Uue Philips Aventi ülipehme luti puhul on kasutatud eriti pehme ja paindliku kilbiga FlexiFit lutikilbitehnoloogiat, mis pakub maksimaalset mugavust ja sobib suurepäraselt. Selle kuju järgib beebi põse loomulikku kuju ning selle sisemine pehme ja siidine kiht jätab vähem jälgi nahale ja tekitab vähem nahaärritust. Ülipehme lutt on töötatud välja koostöös tervishoiuspetsialistide ja emadega ning selle kuju on beebidele sobiv, toetudes 96% omaksvõtule. Ortodontiliselt siidine ja pehme lutt aitab beebil rahuldada loomulikku imemisvajadust mugavamalt. Philips Aventi ülipehmed lutid on saadaval erinevate värvide ja kujudega ning need on pakitud praktilisse steriliseerimis- ja hoiukarpi, mida saab kasutada luti mikrolaineahjus steriliseerimiseks (3 min). Valikusse kuulub kahes suuruses lutte 0-6 kuu ja 6-18 kuu vanustele beebidele.

Philips Aventi minilutt on mõeldud väikestele beebidele. Need on sobilikud 0–2 kuu vanustele – tänu väikesele lutikilbile on need sobilikud vastsündinutele. See on töötatud välja nii, et beebil on seda lihtne hoida suus ja selle madal profiil aitab vältida ebameeldivat kokkupuudet ninaga.

Philips Aventi lutid Soothie lohutavad beebit ja on eriti mugavad õrna naha jaoks. Tegu on Ameerika Ühendriikides haiglate jaoks heakskiidetud tootega ning selle ühest tükist ehitus on sobiliku suuruse ja kujuga vastsündinu areneva suu jaoks, samuti on see lihtsalt puhastatav ja hügieeniline kasutada. Saadaval on suurused 0–3 ja 3+ kuu vanustele. Lutt on valmistatud BPA- ja lateksivabast meditsiinilisest silikoonist, mis on tugev, mugav ja vastupidav.

Meie klassikaline lutt on hea lahendus nii päeval kui ka öösel kasutamiseks loomuliku imemisabina. See on töötatud välja esmase lohutuse jaoks ja selle madal, tilgakujuline sümmeetriline ortodontiline kuju järgib lapse suu – suulae, hammaste, igemete – arengut, isegi kui lutt satub suhu ülemise poolega all.

Lutt Freeflow on sobiv lutt igapäevaseks kasutamiseks 1–18 kuustele ja vanematele beebidele. Kumera kilbi sees olevad kuus ava tagavad suurema mugavuse, mis on parim õrnale nahale. Silikoonlutt on maitse- ja lõhnavaba, mistõttu beebi võtab selle parema meelega omaks. Sümmeetriline lutt on tugev, vastupidav ega lagune või muuda värvi aja jooksul. Üle 18 kuu vanustele mõeldud lutil Freeflow on samad lutikilbis oleva kuue õhuavaga seotud mugavused, kuid selle luti osa on tugevamast materjalist, et see oleks vastupidav närimisele, mis on sobilik väikelapsele.

Külastage veebisaiti Philips AVENT et toodete kohta rohkem lugeda ja tutvuge ka Philips AVENTiga Facebookis.