Pidžaamad kogu perele

Mis on mõnusam terve perega koos kamina või teleka ees istumisest, seljas täpselt ühesugused mugavad pidžaamad? See on kink, mille eest teenid boonuspunkte kogu perelt.

Lõbus lauamäng

Paljude inimeste jaoks on enda avamine jõulupeol, kus mõlema poole sugulased, alguses küllaltki ebamugav. Miski ei lõhu inimeste vahel jääd aga paremini, kui mõni lahe seltskondlik lauamäng. Olgu tegemist Aliasega, mis kohest tiimitööd nõuab või Monopolyga, kus saad lõpuks oma isikliku impeeriumi ehitada. Igal perel peaks olema kodus mõni vinge lauamäng ja selle kinkimisega ei saa kuidagi mööda panna. Uuri ainult enne oma kaaslaselt, kas ja missugused lauamängud ta perel juba olemas on.

Fondüükomplekt

Su abikaasa ema armub kindlasti fondüükomplekti, sellesse armuvad ka ema sõbrannad, kelle ees fondüükomplektiga kindlasti uhkustatakse. Samuti fännab fondüükomplekti printsessit peretütar, kes oma igal tulevasel sünnipäeval maasikaid šokolaadivannis pakub. Sinu partneri isa aga avastab, et fondüü sees on ideaalne sulatada juustu, kuhu nachosid kasta.

Lõõgastav vannikomplekt pere naisliikmetele

Jõulude eel võib igast ilu- ja kosmeetikapoest leida komplekte, mis sisaldavad pesemistarbeid, vannivahte, kehakreeme, õlisid ja lõhnu. Uuri välja, millised on abikaasa pereliikme eelistused. Kas on tal lemmikbränd, eelistab ta kodumaiseid looduslikke tooteid või fännab hoopis kõike, mis lõhnab ja näeb välja nagu arbuus? Koduse SPA komplekti kinkimine on üks kiiremaid viise naiste südamesse.

Uhke juustualus

Puidust juustu- ja snäkialused on küllaltki levinud kink, aga näiteks kivist juustualused näevad väga luksuslikud ja uudsed välja. See on kink, mida näed veel aastaid igal koosviibimisel.

Armas teekomplekt

Igas perekonnas on vähemalt üks liige, kes väga teed armastab. Uuri oma abikaasalt, kes tema perekonnas seda rolli mängib ja osta talle teekomplekt, mis on täpselt tema nägu! Järgmine kord, kui nad teed naudivad, tuled just sina neile meelde!

Juustualus koos juuustuvalikuga või teekomplekt koos erinevate teesortidega on sobiv kingitus ka kogu perele, mitte üksnes ühele pereliikmele

Eriti lahe jõulusviiter perekonna lemmikloomale

Koduloom seob perekonna tervikuks. Kingi oma kallima pere koduloomale naljakas kole kampsun. Ühtki inimest ei jäta see külmaks, kui ta pühadekampsunis lemmikloom diivanil mõnulemas näeb.

Habeme piiramise komplekt pere meesliikmetele

Suure tõenäosusega on su abikaasa onul või vanaisal kadestamisväärselt uhke habe, see on neil olnud igavesti! Näita, kui palju sa seda austad. Kingiks vali uus ja uhke habeme piiramise komplekt, mis vanale pardlile silmad ette teeb.

Grillimiskomplekt

Kas su abikaasa ei väsi kordamast, et just tema isa küpsetab kõige paremat grillribi? Oled seda isegi proovida saanud? Sellisel juhul on tema pere jaoks uhiuus stiilne grillkomplekt kindel valik, see kink töötab kogu pere hüvanguks! Personaalsema kingi jaoks võid grillkomplektile lasta graveerida näiteks abikaasa perekonnanime.

Kaasaskantav bluetooth kõlar

Vahet pole, milline on kallima perekonna muusikamaitse! Kaasaskantav kõlar loob meeleolu nii jõuluõhtul Michael Bublé repertuaari esitades, kui ka kogu pere aegumatuid lemmikud mängides. Kaasaskantav bluetooth kõlar sobib ideaalselt ka reisile ja meeldib väga just sellele teismelisele pereliikmele, kellele sa lihtsalt ei oska kingitust valida.

Šokolaad ja vein

See kink on lihtne, aga töötab alati. Inimesed armastavad veini. Inimesed armastavad šokolaadi. Kombineeri need kaks ja sul on kingitus isegi sellele pereliikmele, keda sa tegelikult eriti hästi ei tunne.

Juhtmevaba laadimisalus kogu perele

Kõigil on telefonid ja kellelgi pole kunagi piisavalt laadijaid. Juhtmevaba laadija on hea kink kõigile, eriti meeldib see su partneri tehnikafännist isale, kes katsetab laadijat nagu Arthur Weasley mikrolaineahju ja mille peale tema Harry Potteri fännist poeg kõvasti naerda saab!

Allikas: huffpost.com

Jaga
Kommentaarid