Seal artiklis on lugeja välja toonud üsna äärmuslikud näited muidugi aga eks need arvamuseavaldajad jagunevad ka enamasti (mitte 110%) kahte äärmuslikku leeri, ühed on sügavalt veendunud, et üks õige ema peaks olema võsukese/võsukestega kodus õige mitu aastat ning jumala eest, kui ta peaks oma rinnapatjadega julgema kuskile lounge sõbrannadega maha istuma minna või veel hullem, jätta lapse hoidjale ja minna õhtustama/kinno oma elukaaslase ja lapse isaga ning teised on veendunud, et selleks, et emal, säiliks kaine mõistus, on vaja end aegajalt tuulutada ja vot pannagi selga minikleit, teha suitsumeik ning minna vanalinna tantsima ning seda kasvõi hommikuni.

Antud artikli kohta mul arvaus puudub AGA mul on arvamus sellest, milline üks õige ema olema peaks või vastupidi, milline ta kohe kindlasti olla ei tohiks.

Üks "real mom" on hullunud inimene kodus ning peale aastat, paari aastat ei mäleta ta enam enda õiget nime vaid reageerib ainult sõnale "ema". Ta ei lahku kodust meelelahutuslikel põhjustel, kui siis ainult lapse sünnipäevale mängutuppa (või beebikinno), ta ei käi õhtuti peale AK-d väljas oma nägu näitamas, sest see on ebasünnis, samamoodi nagu üle põlve kleidid ning kontsakingad, rääkimata glitterist. Üks õige ema ei joo alkoholi, ei tee suitsu, ei käi juurksuris ega osta endale uusi hilpe! Miks?A Kelle jaoks? Mees on olemas, laps ka! Mille või kelle jaoks siis vaja ennast üles vuntsida, Ah?? Nad lähevad üldjuhul varakult magama ning neil puudub igasugune sotsiaalelu ja oma "mina" , nad on siiski emad, eksole! Peale lapse/laste saamist nad eksisteerivad ainult lastele (laste isa on ka teisejärguline) ning ebasünnis oleks soovida endale tähelepanu või tegeleda hoopis oma hobidega.

Üks õige ema imetab oma last miinimum aasta ja võib seda vabalt teha kuni lapse 5 aastaseks saamiseni, mida kauem, seda parem aga vähem, kui aasta siis ikka kehva ema. Õige ema õpetab oma lapse potil käima juba 6 kuuselt, kui see ei õnnestu, on pool aastat veel aega, sest üle aastane laps, kes ei käi veel ise potil on väga taunitav ja lausa häbiväärne. Kui laps 1.5 aastaselt kuni 100 sõna ning 2 või isegi 3 sõnalisi lihtlauseid ei kõnele siis on see märk kehvast emast, ta lihtsalt ei ole viitsinud last õpetada ning ilmselt käib palju väljas pidutsemas.

See päris õige emps annab oma lapsele vaid orgaanilisest toorainest valmistatud mahe-toitu (eelistatavalt vegantoitu). Valmistoit ning poolfabrikaadid viitavad sellele, et sa oled emaduses totaalselt läbi kukkunud. Aa ja kui sa alla 3 aastasel lapsel lubad kooki süüa või multikaid vaadata..ei soovitaks sellest kunagi kellelegi rääkida, sest vastasel juhul sind visatakse kividega surnuks ning laps jääb emast ilma. Õige mamps istub kodus lastega miinimum 3 aastat ja parimal juhul võiks lapsele kodus ka eelkooli ise ära teha ning seda siis Montessori ja Waldorfi stiilis, kõik muu on lihtsalt jura!

Muideks, ükski õige ema ei nurise emaduse üle, ta ei ole väsinud, pinges, stressis ega nuta kunagi. Pigem tunneb õige ema ära selle järgi, et ta on marurahulik, vaoshoitud, heade kommetega, puhanud ja värske väljanägemisega. Õige ema võib ära tunda ka selle järgi, et ta ei tee kärjääri, ei teeni raha ega õpi, kuid see-eest koob kodus lastele sokke.

Kas sa oled the real thing ehk see päris õige ema?

Jaga
Kommentaarid