Kas peate triipe ootama neli aastat või ei osanud neid üldse oodatagi – ega siis seepärast ühes peres armastust neli korda vähem või rohkem pole...

Kui emme on kindel, et kõige turvalisem on tal sünnitada ämmaemandaga kodus, ja issi on veendunud, et soovib ise lapsepuhkusel olla, siis ongi kõik hästi!

Paljud meist, praegustest lapsevanematest, on kasvanud keefiri peal ja meie vanemate sünnitusmajastressi ei oska me nüüdsetes oludes enam ettegi kujutada. Aga kõik me räägime lastega ühes keeles – armastuse keeles.


1 a 3 k
Keilast

Ann Elsa sündimisel aitas emmel jõuvarusid leida ja lapsukesel turvaliselt ilma tulla epiduraal. Emme on õpetaja ja naasis varakult tööle. Tirtsuga on kodus hoopis issi. Suur rõõm on see, et Ann Elsal on veel neli õde-venda. Unistuste elu!


1 a ja 9 k
Rae külast

Isabella kuuleb kodus kolme keelt – türgi, eesti ja inglise keelt. Kaht esimest mõistab ta täitsa võrdselt. Uude kohta sattudes on tüdruk alul ettevaatlik nagu emme… Aga siis lööb issi temperament välja, Isabella on tõeline tulesäde!


1 a 7 k
Raplamaalt

Arabella on sündinud keisrilõike abil. Ja sündides, oh seda üllatust, oli tal osa piimahambaid juba suus! Imesid juhtub. Nagu nimigi ütleb, on Arabellast kasvanud tõeline kartmatu röövlitütar!


2 a

Rasmus


4 k
Tapalt

Gertrud ja Rasmus on uups-lapsed, nagu nende ema naljaga ütleb. Mitte planeeritud, aga suurima rõõmuga vastu võetud! Mõlemad sündisid ka oodatust veidi varem ja issi viibis siis välismissioonil.


2 a 3 k
Tiskrest
Kristofer on planeeritult ja turvaliselt kodus sündinud. Ämmaemanda abiga, issi ja õde-vend teises toas põnevil kohtumist ootamas. Kristofer on siiamaani tissilaps. Ta on uudishimulik ja naeruhimuline poiss!


1 a 4 k
Raplamaalt

Emma lasi ennast neli pikka-pikka aastat oodata. Õnneks on meie arstiteadus nii suurepärane, et appi tuli IVF ja Emma sai viimaks oma vanematega kokku. Rõõmu on rohkem, kui tuppa mahuks!


1 a 3 k
Rakverest

Pere pesamuna Klen on kasvanud kunsttoidu peal juba esimesest elukuust, sest emme võitles stressiga. Aga emme küljes on ta ikkagi nagu pisike puuk, mitte hetkekski lahti ei lase. Ise aina itsitab, täielik naerupall!