Millest värskes juuninumbris veel juttu, vaata SIIT!

Kõvad kivid on mõlemad. “Kui mõni teema kired üles kütab, võivad Evelini käes asjad lendama ka hakata. Kord lendas autosõidu ajal minu poole üks paberkott,” muheleb mees. Ent ta tunnistab, et võib mõnikord isegi vindi üle keerata, kui astub Evelini ette ja nõuab kohe vastust oma küsimusele: “Noh, sa ju tead alati kõike, vasta nüüd!” 

Viisteist aastat vanusevahet pole paarile ammu enam teema. “Johan on palju küpsem kui enamik inimesi selles eas või hiljemgi. Ilmselt on see saadud perest kaasa turvatunde, samas vastutusega. Mina olin enne poegade sündi hulga lapsem,” tõdeb Evelin.

Küll oli vanusevahe õrn teema siis, kui Evelin ja Johan viis aastat tagasi kohtusid. Ehkki Johanil oli tol hetkel sõbranna ja Evelin oli eelmise kooselu lõpetanud, sai suhtes niiditõmbajaks Johan. Evelin kartis vanusevahe pärast. Pelgas, et kui asi peaks tõsiseks minema, hõõrutakse seda neile pidevalt nina alla ning haiget saavad nii nemad kui ka lähedased, ennekõike Evelini lapsed. Ometi viis Johani järjekindlus sihile ja aasta pärast kohtumist elasid nad juba koos Nõmme kodus koos Evelini kahe pojaga.