Saara: "pärast sünnitust küll lubasin, et kui ü l d s e teine laps, siis heal juhul kümne aasta pärast, sest sellist proovile­panekut raseduse-sünnituse-taastumise näol ei osanud ma uneski näha. Ma ei tahtnud kuulda ka nende emmede juttu, kes silmade särades ja maailma kõige rahulikumal toonil laususid, et usu mind, kõik see möödub ja peagi sa unustad. Uskumatu, aga kuluski tõesti ainult mõni kuu, kui olin ka ise see säravate silmade ja rahuliku tooniga emme.
Ent iga kord, kui teine laps teemaks tuleb, käivad meil siiski kerged hirmujudinad üle selja. Kas ma tõesti juba jaksaksin põhimõtteliselt aasta aega... kannatada? Üheksa kuud rasedust, mis oli paras katsumus, v ä g a hull sünnitus ja sellest taastumine, mis võttis mõne kuu. Loomulikult saan vastutasuks maailma kõige armsama ja ilusama kingituse terveks eluks, aga siiski...
Magada veel kuid, aastaid öösiti ainult paar tundi? Ma ilmselt minestaks, kui saaksin teada, et jälle rase olen. Ei, tegelikult minestaks Märt enne."

2018. aasta märtsikuu Pere ja Kodu kolumnis tõdeb Saara, et laps on suhte proovikivi.

Saara: "Samuti rääkisid kõik, et laps paneb suhte väga proovile ja kindlasti tuleb iga natukese aja tagant võtta aega ainult teineteisele ja minna välja või kohtingule. Õnneks pole väga suurt vajadust olnud, sest Märt on üpris palju olnud kodus ja oleme saanud omavahel kudrutada küll ja veel. Vahel mõtlen, et mis küll neist paaridest saab, kes juba enne last on suured nääklejad ja tülitsejad, sest proovile paneb lapse tulek kahtlemata."

Saara ja Märdi suhe pidas lapsesaamise proovikivile väga hästi vastu. Hõissa pulmad!!!

Elust oma esimeses päris kodus räägivad Märt ja Saara SIIN!