Inspireeriv ja inimlik on Jaana pere lugu tänulikkuse harjutamisest kodus. Ühel kiirel argiõhtul tõi ta poeg välja, et on emale tänulik hea toidu eest. Mõni hetk varem oli ta saanud ette taldrikutäie makarone ketšupiga. Ärme siis vanematena piitsuta end liialt – vahest see polegi maailma kõige tähtsam asi, et seitse päeva nädalas jõuaks erilist õhtusööki teha. Oskus ka pisiasjade eest tänulik olla määrab pere heaolu palju enam. Kui aga aega rohkem käes, proovige muidugi valmistada ka Paula retseptide järgi mõnusaid kalatoite.

Me ei saa kõik ühtemoodi “õigesti” kriisiolukordi lahendada.

Kirjutame palju rahumeelsest kasvatusest ja samal teemal saad kuulata ka meie veebiraadiosaateid – nüüdseks on kogunenud juba 53 saadet, mis sind vanemluses toetavad. Kuula Pere ja Kodu podcast’e perejakodu.ee/podcastid, Player FMi või Soundcloudi kaudu. Küll aga tundub mulle, et vahel kipume suures õhinas unustama, et igal inimesel, emal ja isal, on oma temperament. Seega päris ühtemoodi “õigesti” ei saa erinevad pered kodus ette tulevaid kriisiolukordi lahendada. Üheseid lahendusi kõigile pole. Ja polegi vaja. Nopi nõuannetest välja endale olulisim ja rakenda seda oma perele sobival viisil.

Lastelavastus “Mõmmi ja sõbrad” Pere ja Kodu lugejale soodsamalt

1.–10. novembrini saab kohtuda vanade sõpradega ETV päevilt – Karu-Kati, Karu-Mati, Jänku-Juta, Rebase-Reinu ja Hundi-Uuduga. Näitlejateks Katrin Karisma, Ivo Eensalu, Ene Järvis, Andero Ermel jt. Etendust mängitakse armsas ja hubases uues Kaja kultuurikeskuses. Pere ja Kodu lugejatele piletid 20% soodsamad. Piletid müügil Piletilevis. Sooduskood: perejakodu.

Võida Mimi kleit!

Kõigi Pere ja Kodu ajakirja tellijate vahel loosime välja naistekleidi Mimi sügiskollektsioonist. Ikka selleks, et ka meie, emad, saaksime oma laste kõrval särada! Registreeri ennast loosi: perejakodu.ee/mimi. Võitja saab kleidi ise välja valida.