Keeruline on ka kaksikute ootuse lugu, kus perel tuli üle elada palju ehmatusi ja arvestada halvimaga, kuid vaprad beebid sündisid tervete ja tugevatena! Need lood õpetavad mitte kaotama lootust ja uskuma imedesse. Kuigi siiani on asju, millest tänapäeva meditsiin jagu ei saa, siis palju rohkem on neid imesid, mida teevadki arstid.

Lugejad, kes Perele ja Kodule oma läbi­elamised usaldavad, ütlevad, et tundsid ise katsumustega silmitsi seistes väga suurt vajadust kuulda teiste inimeste kogemustest ja annavad nüüd enda lugu jagades oma panuse. Aitäh! Suurel osal meist on õnne mitte kunagi selliste raskustega kokku puutuda – meie saame olla selle eest tänulikud, tunda teistele kaasa ja võimaluse korral aidata.

Mõlemas loos seisavad naiste kõrval vankumatult mehed ja isad. Aga on ka isasid, kes kaovad oma laste elust lihtsalt niisama, näilise põhjuseta. Kuidas on võimalik loobuda sellisest kingitusest nagu oma laps ja ta lihtsalt unustada – olgugi et suhted lapse emaga ei suju? Pole õrna aimugi. Õnneks on palju Isasid, kes kasvatavad oma naiste lapsed üles sama suure armastusega nagu enda omad.

Nemad just ongi need p ä r i s isad!

Tule koos meiega teatrisse – vaatame etendust “Mõmmi ja sõbrad”!

1.–10. novembrini kohtume uues Kaja kultuurikeskuses vanade sõpradega ETV päevilt – Karu-Kati, Karu-Mati, Jänku-Juta, Rebase-Reinu ja Hundi-Uuduga. Näitlejateks Katrin Karisma, Ivo Eensalu, Ene Järvis, Andero Ermel jt. Pere ja Kodu lugejatele piletid 20% soodsamad. Piletid müügil Piletilevis. Sooduskood: perejakodu.


Eriajakiri Beebi ilmub novembri keskel

Seekord keskendume sinu beebi turvalisele esimesele elu­aastale. Kas tal on ohutum magada üksi või sinu kaisus? Peaksid sa rohkem pelgama vaktsiine või vaktsineerimata jätmist? Mida teha, et ühine autosõit oleks turvaline? Tead sa, milliseid riideid, esimesi jalanõusid ja mänguasju tema ohutuse nimel eelistada? Valmistume külmaks talveks ja sõidame pisikesega mõnusale puhkusereisile. Hullame veega – kuidas muuta tavaline vanniskäik mõnusaks ja õpetlikuks? Mismoodi ületada imetamisraskusi ja meelitada beebi sööma magusa rinnapiima kõrval ka lisatoitu? Kas lutt on sõber või vaenlane? Ja palju muid teemasid! Veel jõuad ajakirja ka postkasti tellida ja registreeruda Joha auhinnaloosiks (bodi, püksid ja kombekas): perejakodu.ee/uusbeebi.