Tatra-kapsavokk

Neljale

Siin üks hästi lihtne vokk. Mina tegin selle punase kapsaga, kuid võid ka teisi aedvilju kasutada. Paprika, Türgi oad, porgand, suvi- kõrvits, baklažaan, lehtköögiviljad – kõik sobib!

1 sibul

2 küüslauguküünt

300 g sealiha

veerand väiksemast kapsapeast

2 klaasi keedetud tatart

praadimiseks õli

soola-pipart

serveerimiseks soovi korral hapukoort

Koori ja haki sibul ning küüslauk, lõika lihast parajad ribad. Prae pannil algul sibul klaasjaks. Siis lisa liharibad, anna korralikult kuuma ja pane juurde küüslauk. Maitsesta soola-pipraga. Lõika kapsas ribadeks ja pane samuti pannile, jätka praadimist. Kui kapsas muudab värvi, aga on ikka veel krõmps, on aeg tatar pannile saata. Kuumuta kõik läbi ja… sööööööma! Peale puista rohelist. Söö musta leiva ja soovi korral hapukoorega.