Noel, 5-kuune, Tallinn Noeli lemmikmänguasi on küpsetuspaber, mida on mõnus krabistada ja lätsutada. Õnneks polegi palju vaja.



Lauren Lill, 4-kuune, Elva Laureni lemmikud on kõik asjad, millel on kõrvad. Praegused lemmikud on jänkud – loomulikult sellepärast, et nende kõrvu saab hästi suhu panna.



Roberta, 8-kuune, Viimsi Lemmikud on kõik toimivad puldid, telefonid ja võtmed. Kui neid silmapiiril pole, sobib ka pall või mõni laulev mänguasi.



Ramon, 6-kuune, Rakvere Armastab kõike, mis teeb häält. Üle kõige ajab teda naerma 9-aastane mops Rocco, keda on mõnus taga ajada ja püüda. Tänu sellele on roomamine, ja peatselt ka kõndimine, selge.


Evert, 1-aastane, Tallinn Lemmikmänguasjad on taignarull ja piparkoogivormid. Nii kui emme süüa teeb, on Evert kohe jaol.



Hans Otto, 7-kuune, Tallinn Üle kõige meeldivad sellele põnnile puidust asjad. Eriti armastab ta puidust autosid ampsata, need on praegu lemmikud.



Raimond, 10-kuune, Tallinn Raimondile meeldib tema õele kingitud kollane kõrisev mesimumm ning muidugi ka emme juuksed ja nina. Ka televiisori puldist ei saa mööda vaadata!


Kõik, mida pead teadma vastsündinu eest hoolitsemisest, on SIIN!

Kogu vajalik info neile, kes on väga kurnatud, sest beebi ei maga, on SIIN!

Millest ajakirjas Beebi veel juttu, vaata SIIT!