Salme ema Eleri armastab tohutult ilusaid vanu asju – ühelt poolt niisama, teisalt keskkonnasäästlikkuse huvides. Tema silmis süttib kirglik tuluke, kui ta kuskilt midagi ilusat leiab, olgu second-hand’idest, oksjonitelt või inimestelt otse. Kui Eleri ennastunustavalt lausub: “Appi, ma armastan seda outfit’i”, kuuleb ta oma elukaaslaselt: “Aga mina armastan sind!”

Nii see elu veereb ja väike Salme on lausa loodud selleks, et empsi kokkusobitatud pöörased outfit’id välja kanda. Lust on mõlemapoolne.

Salme koolilaud Raplast taaskasutusest, jõuluvanadega kleit Viljandi Humanast, puukingad Salme sõbranna kapist. Taga ripub kleit ühe Inglismaal elava tüdruku kapist. Roheline tool Eleri vanavanematelt.
Talvise maastiku elutoa seinale maalis Eleri- vanaema Eleri ema 20. sünnipäevaks. Bukowski mõmmid mantli küljes on pärit second-hand’idest, Didriksonsi müts järelturult, mantel Prantsusmaalt ühe lapse kapist, Marimekko puukingad Emmystore’ist.
Õlgkübar ja kirju särk Ubinapuust. Must kapp Salme vanavanavanematelt ja kiikhobune Salme esimese sünnipäeva kink.
Suure nuku õmbles Salmele tema teiseks sünnipäevaks ema Eleri. Kringlipadi @bibinayala. Diivan, kus Salme istub, on ostetud ühest Pärnu kohvikust, mis uksed sulges.