Siin on sulle ja perele nädalavahetuse inspiratsiooniks hulganisti Mehhiko köögist pärit retsepte!

Burritopidu

Burritod on tortilja või lameleiva sisse keeratud sooja täidisega parajalt vürtsikad ampsud. Mina tegin kolme täidist. Kahes neist kasutasin eelmisest päevast järele jäänud ahjukana, mille asemele sobib ka grillkana või praetud kanafilee. Sina võid teha kõiki kolme täidist või üht suurema koguse. Mõnus vaheldus õhtusöögilauale!

Meie lemmik — kanatäidis tomatiga:

1 suur sibul

2 küüslauguküünt

3 suurt peotäit tükikesteks rebitud ahju- või grillkana

1 purk purustatud tomateid

kuivatatud või värsket peterselli

punet

soola-pipart

praadimiseks õli

Koori ja haki sibul ning küüslauk. Klaasista sibul rahulikult pannil õlis, lisa küüslauk ja prae veel pisut. Pane juurde kanatükid ja maitseained. Nüüd kalla purustatud tomatid pannile, lase väiksel tulel kuumeneda ja pisut podiseda. Kui vaja, lisa soola-pipart.

Kanatäidis paprika ja porgandiga:

Edasi lugemiseks: