Neitsi tähemärgi esindaja jaoks pole hirmutav niivõrd enda avamine kui soov end alati parimas valguses näidata — aga sa ei pruugi ise mõista, mis see parim parajasti on. Tahad küll väga teistega sidet luua, aga ei taha seda ära rikkuda. Sestap on sul kergem luua palju pinnapealseid tutvusi kui end tõeliselt avada.

Muretsed väga, et lähedale lastud näevad su vigu ja mõistavad neid hukka, nii et eelistad pigem end kaitsemüüri taga hoida. Sa tihti ei mõtlegi end avada, kui kaaslane pole selle nimel tublisti vaeva näinud.

Skorpion (23.10-22.11)

Südames sulle väga meeldiks haavatav ja avatud olla, aga kohe, kui mõistus vahele segab, muudab juba mõte sellest sind väga närviliseks. Sinus möllab palju tugevaid tundeid kirest seiklusihani, aga teiste võimalike reaktsioonide oletamine muudab sind nende väljanäitamise osas vägagi skeptiliseks.

Usud, et suudad tõesti kedagi usaldada ainult siis, kui ta kuidagi veenvalt tõestab, et ei reeda sind kunagi — aga kuna kõik on siiski vaid inimesed, on seda raske lubada ja raskemgi pidada.

Veevalaja (21.01-18.02)

Sul pole otseselt hirmu end avada, aga sa ei näe sellel tõenäoliselt eriti mõtet. Sa pead elu ja maailma palju tähtsamaks ja huvitavamaks kui su väike isik, nii et sa oled pigem keskendunud end ümbritsevale kui enda väljendamisele. See tekitab sulle salapärasuse aura ja sisimas sulle täitsa meeldib teisi sellega põnevil hoida.

Nii et kui sa enda avamiseks head põhjust ei näe, siis sa tõenäoliselt selleks ei vaevu ka.

Kaksikud (22.05-21.06)

Sa oled seltskondlik ja jutukas, nii et jätad kergesti mulje, nagu oleks sul kerge ennast avada. Kui aga jälgida, et millest sa täpselt räägid — ideed, sündmused, tegevused, teised inimesed -, siis saab selgeks, kui vähe sa tegelikult end paljastad.

Isegi, kui avad end, siis tavaliselt vähim valgustkartvaid detaile. Kuna aga leiad paljudega ühise keele ja suudad sidet hoida ka end avamata, ei pane paljud su suletust tähelegi. Kui aga jõuad punkti, kus kohe pead avatud püsima, siis on sul raske isiklikke asju rääkida. Pigem tahad põgeneda ja leida teise isiku või olukorra, mis seab sulle vähem ootusi.

Jaga
Kommentaarid