Ema Janika ja isa Marko on pühendunud lapsevanemad, kes jaksavad käia tööl ja tegeleda muul ajal lastega, käia väljasõitudel ning pakkuda mõnusat keskkonda kasvamiseks.

Pere vanim poeg Germo on alustanud juba iseseisvat elu. Maria-Liis õpib Tallinnas psühholoogiat ning Tiia-Triin õpib samuti Tallinnas ja on väga edukas maadluses. Sel alal on ta mitmekordne Eesti meister.

Marek, Mirelle ja Brenet õpivad Pärnu Waldorfkoolis. Mirelle ja Brenet käivad suurema õe eeskujul maadlustrennis ning lisaks veel rulatamas ja street workout treeningutel, mis maakeeli tähendab vabakeharaskusega harjutusi kangil, rööpal, maapinnal, varbseinal ja muudel sarnastel atribuutidel. Samuti õpivad nad Jana Trinki erakoolis ukulelet.

Brenet käib ka veel vetelpäästekoolitusel. Mirelle tegeleb iluvõimlemisega ja Janne Ristimetsa tantsustuudios jooga ja akrobaatikaga. Isabella on eriline laps, kes leidis tee perre kahe ja poole kuuselt. Isabellal on Downi sündroom ja suulaelõhe, aga sellest hoolimata on teda kasvatatud kui tavalist last, kellele on tagatud armastav, turvaline ja arendav kasvukeskkond. Ka Isabella käib Janne Ristimetsa tantsustuudios tantsimas ja kiigujoogas. Vaatamata oma eripärale on Isabella väga tubli ja võtnud osa kõigist üritustest.

Hannah-Meribel ja Kaspar-Kennet on kaksikud, kes on tublid Jana Trinki laululapsed ning mängivad ukulelet ja klaverit. Samuti tegelevad kaksikud maadlusega ning suuremate eeskujul löövad kaasa n-ö tänavatreeningutel. Hannah käib veel iluvõimlemas võimlemisklubis Rüht ning on võistlusrühmas.
Robyn on pere pesamuna, kes veedab aega kõigi õdede ja vendadega ning emme ja issiga. Robyn osaleb beebikoolis ja käib ujumas.

Õnnela on tore tüdruk, kes on sattunud nende perre teatud põhjustel alates 2019. aasta jõuludest. Pere võtab teda kui tavalist pereliiget ning käib koos teistega trennis ja kiigujoogas.

Tiitel ja Bigbanki poolt välja antav stipendium summas 7000 eurot antakse võitjale üle 24. mail saates „Hommik Anuga“.

Jaga
Kommentaarid