06.08.2020, 10:31
Kellele ei maitseks viinerid?
Poes pakendeid uurides võid leida liharikkaid ja e-ainete vabu vinkusid. Vahel pole patt võtta veidi vabamalt – söök saab toekas, lastele meeldib ja närve sööv lauaäärne mulle-ei-maitse-vaidlus jääb ära. Magustoiduks nautige esimesi kodumaiseid õunu!
FOTO:
Viinerikeerud
Keerdus viinerid teevad lõbusaks nii argi- kui ka pidulaua. Neid on tore koos lastega valmistada ja sellest ei ole midagi, et nende keerud tulevad rohkem rataste moodi.
- viinereid
- puidust grillimistikke
Torka ühe grilltiku peale kaks viinerit (üks kumbagi otsa). Aseta varras lõikelaua alumisse serva, lõika viineri vasakusse otsa veidi diagonaalselt sisse ja nuga kindlalt paigal hoides rulli viinerivarras lõikelaua ühest äärest teiseni. Nõnda keerutades liigub nuga sujuvalt spiraalina läbi viineri. Väiksema lõikelaua puhul võib olla vahepeal vaja vinkuvarras koos noaga lõikelaua alumisse serva tagasi paigutada ja siis rullimist jätkata. Korda protsessi nii paljude viineritega, kui soovid. Enne küpsetamist säti viinerikeerud vardas natuke rohkem laiali.