Lapsed mängivad, söövad, magavad vaid endale ettenähtud kuubikutes, kandes lisaks ka maske. Kuigi nad on teineteisest eraldatult mõne meetri kaugusel, on neil lisaks ka isiklikud pleksiklaasist kastikesed, mis neid ümbritsevad mängides, magades, laua taga istudes ja süües.

Lisaks väga konkreetsetele sotsiaalse distantseerumise nõuetele kirjutasid ametnikud ka ette, kui sageli tuleb puhasstada ukselinke, laudu ja ühiskasutatavaid pindasid. Lauad on ruumides ka teineteisest eemale nihutatud, klasssiruumides on igale lapsele laua kõrvale tehtud teibist kasstipiire, mille sees nad püsima peavad, kui laua kõrval näiteks päeva alustades kätepesulaulu laulavad.

Pärast koolide ja lasteaedade sulgemist märtsis, hakkasid haridusasutused tegema ettevalmistusi turvaliseks taasavamiseks. Selles koolis näiteks on iga klassiruumi ukse taga ka kraanikausid ja seebidosaatorid. Igale lapsele jagatakse hommikul mask, nende kehatemperatuuri mõõdetakse. Kõik lapsed pidid enne kooli naassmist 15 päeva eneseisolatsioonis olema.