Uhkelt riietatud abikaasa Aayla ja tütar Mila ning blogija ise vaatlesid Dubai kuulsamat hoonet sõprade ja sugulaste seltsis, lugedes kaasa kõlarist kostuvaid numbreid kümnest alla. Tähtsaim hetk peost oligi see, kui värvilised tuled valgustasid selle ajal roosa-siniselt ikoonilist ja maailma kõrgeimat 829-meetrist Burj Khalifat ning mis beebi soo teatavaks tulles värvus vastavalt - siniseks, koos kirjaga "It's a boy".

"Me armastame sind! See on poiss!" hüüdis Anas oma naisele sel hetkel juubeldavalt.

Kui tuhanded fännid juubeldasid nendega koos selle beebiuudise peale ja kuhjasid nad üle õnnesoovidega sotsiaalmeedias, siis oli ka palju neid, kes olid sellisest üle võlli teatavakstegemisest suisa hämmingus.

Selline eritellimus on väärt umbes 75 000-100 000 dollarit. Perekond väidab, et nemad seda maksnud ei ole ja tegu on kõlakatega, ent sellegipoolest peetakse seda liigseks priiskamiseks, seda enam, et hiljuti Ameerikas sedalaadi peol kasutatud pürotehnikast süttis mets, mis tänaseks on hävitanud 6000 hektarit, sundinud sajad evakueeruma ja lõõmanud enam kui nädala pidurdamatult.

"Ei! Ei! EI! Lõpetage! Lõpetage sellised peod, et oma lapse peenise olemasolust või selle puudumisest teisi teavitada," on inimesed pahased aina priiskavamate pidude üle.

"Naeruväärne! Kui rumalad on tänapäeva inimesed, et selle 10 sekundi eest selline summa maksta? Selle raha oleks võinud Lähis-Idasse annetada," on vaid üks kommenteerija hingepõhjani häiritud sellisest kulutamisest.

"Kui arvasime, et enam hullemaks need soo teatavaks tegemise peod ei saa minna ja siis tuleb mees, kes maksab pea 100 000 mõne sekundi eest," on järgmine hämmingus, kel sedalaadi priiskavad peod hambus ja kes videot jagades kurjustab.

Vaata videost, kuidas see kulukas teatavakstegemine välja nägi!

Jaga
Kommentaarid