Kliiniline logopeed Riin Naestema rõhutab, et ükski mänguasi ei asenda beebile kontakti ema-isa ega teiste lähedastega. “Mäng ja lapse areng on väga tihedalt seotud, kuid häält tegev lelu ei astu lapsega dialoogi – ei vallanda suhtlust, koogamist või lalinat. Seega vajab beebi enim, et teda kõnetad, hüpitad, temaga võimled ja mängid. Mänguasju valides arvesta, et need oleksid eakohased ja ohutud.”

Ta selgitab ja aitab koos füsioterapeudiga mänguasju valida, et sa lapsevanemana targemaid otsuseid kirjude riiulite vahel seigeldes teha saaks või oskaks teha hea kingituse sõbranna beebile!

Kas ikka tead, et alloleva nupu kaudu mõne klikiga vormistatava Kogupaketi tellimusega saad edaspidi lugeda 11 Eesti väljaande parimat sisu täismahus? See tähendab ühes kuus sadu ja sadu olulisi, mõjukaid, praktilisi, aga meelelahutuslikke lugusid. Lisaks Pere ja Kodu sisule avanevad sulle kõik Eesti Naise, Anne & Stiili, Kroonika, Oma Maitse, Maakodu, aga ka Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe ja Delfi tasulised lood. Ja lisaks saad oma kontot jagada veel nelja sõbraga.