Isabel (9) Tallinnast


Isabeli akrobaatikavigurid ajavad tavainimese kiljuma: kuidas ta neid trikke tehes pooleks ei lähe?! Aga ei lähe, sest Isabel käib akrobaatikatrennis pea iga päev. Peale selle harjutab ta iseseisvalt batuudihüppeid ja mäesuusatamist ning peagi on tal plaanis kaks viimast hobi ühendada. Põnev ja pöörane!

Kaduv plastiliinikunst

Samuel (8) Harjumaalt Alliku külast

Samuel aina voolib ja voolib. Mudib plastiliini ja ta käte vahelt ilmub kõiksugu tegelasi: jõuluvana, kes istub kingikotiga uhkes vankris, mida veab viis põhjapõtra, multika- ja koomiksikangelased, hirmsad lohed jpm. Riiulile seisma neid kahjuks pikalt jätta ei õnnestu. Plastiliin on tänamatu materjal, kuna vajub ajaga kokku ja plönnistub. Samuel naudib siis kujukestega mängimist, kuniks neid on.

Raamatud, raamatud, raamatud... ja triatlon

Anna Helene (8) Keilast

Anna sai lugemise selgeks neljaselt ja sealtpeale teda kodus raamatuta naljalt ei näe. Anna loeb kõikjal: söögilaua ääres, diivanil, voodis, põrandal. Õnneks töötab Anna ema raamatukogus, nii et uus ja huvitav kirjandus on lähedalt võtta. Lisaks laulab Anna Helene mudilaskooris, käib triatlonitrennis ja meisterdamisringis.

Supermoto ja kross – esimene tsikkel 4. sünnipäevaks

Meribel (6) Sauelt

Motosportlase tütar Meribel on radade ääres kasvanud, lemmikmänguasjadeks kiivrid, prillid ja karikad. Suure lunimise peale sai ta ka endale neljandaks sünnipäevaks mootorratta ja enam teda tsikli seljast ära ei meelita. Hea start on võidu võti, teab Meribel. Tihtipeale on poisid pidanud tundma kaotusvalu Meribeli ees ja kodus on tal kapid karikaid täis.

Grillides saab vahel kõrvetada... aga enamasti palju nalja ja kõhu täis

Kaur Kristjan (1), Liisbet (6), Karl Markus (9) ja Liselle (11) Tartust

Neil lastel on grillimishuvi emapiimaga kaasa saadud, sest vanemad on neid sünnist saati grillimisvõistlustele kaasa võtnud. Õigupoolest neil pool suguvõsa grillib ja võistleb. Karli, Liselle ja Liisbeti võistkond kannab nime “BBQ semud, järelkasv”. Pisike Kaur veel assisteerib, aga ühel võistlusel anti tema eest isegi lisapunktid, sest ta on nii nunnu. Grillil on nad valmistanud kõike: lisaks ribidele, kanatiibadele ja sealihavarrastele juustukooke, kaneelisaiu, biskviiti, Pavlovaid ja loomulikult grillipitsat, kõigi lemmikut!

Golf ja suured unistused

Kris (8) Kuressaarest

Krisi liigutused on graatsilised nagu gepardil. Tema kirg on golf, mida ta on juba kolm aastat mänginud. Plaan on saada paremaks kui Tiger Woods. Pere seisab Krisi seljataga ja tundub, et potentsiaal on täiesti olemas. Ka esinejageenidest pole poisil puudu, Kris on sündinud staar!

Kaarditrikkide maagia

Patrick (10) Harjumaalt Oru külast

Kuigi Patrick sõidab BMXiga ja käib usinasti judos, tekkis tal läinud kevadel rohkem vaba aega. Poiss kasutas seda üha uute ja uute kaarditrikkide õppimiseks. Mõne kuuga on tal tulnud kaarditrikkides selline vilumus, et täiskasvanute kulmud kerkivad juuksejuurteni – no ei saa aru, kuidas ta seda kõike teeb!

Sportakrobaatika vigurid

Johanna (9), Angelina (14) ja Andra (15) Tallinnast

Kõik kolm tunnistavad, et ilma akrobaatikata ei kujuta nad elu ette. Viis korda nädalas võimlemisklubis Piruett trennis käia ongi neile kõige õigem ja parem elu. Põnev on õppida hüppeid, kukerpalle, hundirattaid, kätelseisu, saltosid, kõrgete püramiidide ehitamist ja palju muud. Kõik see vajab head painduvust, tugevust, julgust ja koordinatsiooni. Boonuseks on sädelevad riided esinemistel.

Taekwondo ja roheline vöö

Lisette (8) Kiviõli lähedalt

Üle kõige meeldib taekwondo’d harrastavale Lisettele võistelda. See tunne, et oled matil, kõik elavad sulle kaasa ja võidutahe aina kasvab, on ületamatu. Ja muidugi saab ka reisida, kui oled kõva sportlane. Lisette on Eesti meister ja tal on roheline vöö. Eriolukorra ajal seadis spordiklubi Idablokk ühena esimestest sisse e-trennid ja isegi mitmed rahvusvahelised e-võistlused pidas tüdruk kaamera ees.