Estonia Spaahotell pakub lisaks mõnusale spaale lastega peredele ka võimalust kehakinnituseks. Spaahotelli restoranis NOOT on lastele omaette nurgake joonistamiseks ja raamatute vaatamiseks ning pisematele on olemas ka mänguasjakast. Lastenurgas on isegi telekas multifilmidega ning loomulikult ei puudu restoranis ka eraldi lustakate nimedega ja lastele meelepäraste roogadega lastemenüü.

Resto Akord

Esialgu ei pruugi Hedoni spaahotellis asuv Resto Akord lastega peredele meeldegi tulla. Veidi järele mõeldes, siis on just sealne menüü ka lastele sobilik, sest annab ka nõudlikumatele restoranisõpradele võimaluse erinevatest lisanditest ise meelepärane roog kokku panna. Lisaks on restoranist mõne sammu kaugusel ka mahukas lastetuba, kus joosta, ronida või rahulikult joonistada saab.

Jahtklubi restoran

Üks Pärnu parima vaatega restorane Pärnu Jahtklubis rõõmustab lastega peresid nii suvel kui ka talvel. Suvel ja paremate ilmade korral ka teisel hooaegadel köidab laste tähelepanu Jahtklubi õuel asuv täismõõdus piraadipaat „Arabella“, kus iga laps saab laevakapten olla. Restorani seest aga leiab mõnusa lastenurga, kus saab mängida, kriidiga joonistada või raamatuid sirvida. Ka lastemenüü on olemas!

Restoran Fööniks

Jahtklubist mere poole minnes leiab veidi üle aasta avatud olnud restorani Fööniks. Lastega pered leiavad restoranist eraldi lastenurga väikeste toolide ja lauaga ning joonistustahvli. Muideks, lastenurk asub akvaariumi all, mida samuti lastel alati huvitav uudistada on. Menüüst on laste lemmikuks kindlasti ahvatlev Belgia vahvel jäätisega.

Tervise Paradiisi à la carte restoran

Tervise Paradiisi à la carte restoran on väikestele gurmaanidele tõelist maitseelamust pakkuv koht. Lapsesõbralikus ja kauni merevaatega restoranis on koostatud meelepärase valikuga menüü ka lastele.

Wasa restoran

Pärnu uusim spaahotell Wasa ootab samuti oma restorani ka lastega peresid. Lastemenüüst leiab pastat, lihapalle ja jäätist, aga kindlasti on laste lemmikuid ka restorani tänavatoidumenüüs. Toitu oodates saab joonistada ja värvida ning kui pisematel kõhud täis, saavad nad sealsamas mängutoas aega viita, kuniks vanemad oma toite ja ühist aega naudivad.

Vorstid ja Vahvlid köök ja baar

Rüütli tänaval asuv VoVa restoran pakub peredele eraldi lastemenüüd, millest leiab muuhulgas paljude lemmikud bataadifriikad ning porgandi- ja pastinaagifriikaid. Pere pisimatele tuuakse lauda ka mänguasjakorv ning joonistustarbed.

7.-15. novembrini toimub ka Pärnu Restoranide Nädal. Sel korral osaleb osaleb 26 restorani, kes pakuvad 3-käigulist erimenüüd. Broneerimine avatakse 22. oktoobril restoranide nädala veebilehel https://visitparnu.com/restoranide-nadal/.

Jaga
Kommentaarid