Ema kirjeldab juhtunut: "Läksin tööle, jõudsin seal olla umbes kolmveerand tundi, kui sain paanikas lapsehoidjalt telefonikõne haiglast - mu ilus ja armas Izabella oli tulemasinast süttinud desoaine tõttu saanud põletushaavad."

Larissa räägib juhtunust, et hoiatada teisigi lapsevanemaid desovahendi ohtlikkuse eest. Tema tütar peab nüüd 23 tundi päevas kandma rõhksidet ümber kaela ja pea, et maksimaalselt aidata nahal ja kudedel taastuda - see võib võtta aasta kuni paar. Seda igaveseks meenutama jäävate armide hulk sõltub nüüd väikse preili organismi taastumisvõimest.

Laps viidi haiglasse, kus meedikud lõikasid ta seljast riided ja andsid talle meeletu valu vastu rohtu, ta haavad puhastati ning ta jäeti ööseks haiglasse jälgimisele. "Kui ma haiglasse töölt suure rutuga jõudsin, haarasin ta sülle, vaatasin teda ja mõtlesin vaid: "Kuidas mu ilusa tütrega midagi sellist küll juhtuda sai."

Izabellal kulus kolm kuud, et ta end taas peeglist vaadata julgeks, sest ta kartis avanevat vaatepilti. Ta arvab nüüd, et ta on kole ja kuigi ma kinnitan talle iga päev, et ta on ilus ja sa ei pea teistega samasugune välja nägema, et ilus olla, ei usu ta mind," räägib ema, kuidas lisaks nahale hävitas see juhtum ka lapse eneseusu.

Allikas: Daily Mail

Jaga
Kommentaarid