Hetked, mida mäletada

Pildisessioon perega lehehunnikutes. Ei ole midagi väärtuslikumat, kui paberkandjal pildid, mida hiljemgi vaadates tore meenutada. Äkki üks pildisessioon pargis: ema fotograafiks ja lapsed isaga lehehunnikutes hullamas ja loopimas? Hiljem tehtud album neist piltidest on väärtuslikum kui mistahes materiaalne kink!

Armastus käib kõhu kaudu

4SistersKitchen ootab isadepäevabrunchile laupäeval kell 10.30-15.00.
Uksed avab kohvik kaheks katteks algusega 10.30 ning 13.00.

Vaata rikkalikku menüüd SIIT, broneeri aeg ja veeda perega mõnusalt aega suurepärase toidu seltsis.

Reis teadmistemaailma

Selle aasta isadepäeval on kõikidel huvilistel võimalik osa võtta Jääaaja keskuses kell 11 ja kell 14 toimuvatest teematuuridest “Isad looduses”. Milline isa on looduses kõige laisem? Millised loomad/linnud aitavad oma järglasi kasvatada? Milline isa jääb oma perega looduses elu lõpuni? Milline oli koopameeste roll peres? Neile ja paljudele teistele küsimustele annab sulle vastuse Jääaja Keskuse giid.

Lisaks teematuuridele on koos isadega võimalik ennast proovile panna. Ühele perele antakse puidust mudelauto ehitamiseks vajalik materjal ning vahendid. Olemasolevatest tükkidest saab ehitada endale äge puidust auto. Autosid saab ehitada alates kella 10:00 kuni autosid jagub. Inimeste ohutuks hajutamiseks saab korraga autosid ehitada kuni neli perekonda jooksva järjekorra alusel.Jääkaru kohvikus on isade auks ka pannkoogi pühapäev ning kõikidele isadele on Jääaja Keskusesse sissepääs tasuta!

8. novembril on Jääaja Keskus avatud kell 10:00-17:00, Jääkaru kohvik kell 12:00-16:00.

Rohkem infot: www.jaaaeg.ee.

Lego-rõõm Lasnamäel

Pühapäeval, 8. novembril algusega kell 10.45 toimub Tondiraba Huvikoolis (Punane 69) Lego koguperefestival, kus vanemad ja lapsed saavad klotsidest kujusid ehitada ja võistelda parima võistkonna tiitli nimel.

„Ootame peresid veetma loominguliselt isadepäeva näidates meisterdamisoskusi ja loovust klotsivõistluses. Võistluse žürii hindab fantaasiat, kiirust ja meeskonnatööd. Võitjaid ootavad suurepärased kingitused ja auhinnad,“ ütles Lasnamäe Noortekeskuse juht Pavel Vassiljev. “Viiruste leviku tõttu pakume kõigile osalejatele enesekaitsevahendeid vältimaks haiguste võimalikku edasikandumist. Kui teie ise või teie meeskonnaliikmed haigestuvad enne festivali või festivalipäeval, siis palume jääda koju,“ lisas Vassiljev.

Sel pühapäeval oodetakse Lego perefestivalile nii lapsi kui ka täiskasvanuid. Klotsivõistlus on kogupere üritus, mis on mõeldud kõigile, kes armastavad klotsidest ehitada. Võistlused toimuvad avaras Tondiraba Huvikooli aulas kahes vahetuses – esimene vahetus algab kell 10:45 ja teine vahetus kell 13:45. Võistkond peab olema 2-5 liikmeline ning igas võistkonnas peab olema vähemalt 1 alaealine ja 1 meesterahvas.

Kõik ehitamiseks vajalikud vahendid on ürituse korraldaja poolt. Pereüritus on tasuta, kuid kohustuslik on ennast kuni 5. novembrini registreerida SIIN. Võistkondade arv on piiratud. Ürituse leiab Facebooki lehelt SIIT.

Ei taha kodust üldse lahkuda?

Siis võib teile sobida laste ja ema koostöös peetav kodurestoran, mille menüüs isa lemmikud, mille valmistamisel saavad ka lapsed kaasa lüüa nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögi valmistamisel.

Miks mitte korraldada ka isale kodune spaapäev ning külvata ta üle enneolematus koguses kallistus-massaažidega. Lisaks võiks ju sobida hästi isale ka lahkete sõnade teraapia ja ühistantsutund isa lemmikmuusika saatel ja laste juhendamisel.

Jaga
Kommentaarid