Tema toitmine on olnud algusest peale väga keeruline. Ta pole täielikult rinnapiimalaps, sest mul ei tekkinud alguses piima piisavalt ja kuna ta jätkuvalt saab nii rinda kui pudelit, siis ilmselt ei tasugi loota, et rinnapiima oleks lademetes. Samas olen ma piisavalt laisk ja ihne, et pakkuda lapsele öösel vaid rinda. Tean küll, et on olemas igasugu masinaid, mis teevad piimasegu õigeks kellaajaks valmis öösel ja piisab vaid korgi peale kruvimisest ning beebile andmisest. Mina seda ostma ei kippunud ning mõtlesin, et saab öösel rinnapiimaga hakkama – siiani on ju saanud.

Nüüd aga ärkab beebi kuni kaheksa korda öö jooksul ning enne ei rahune kui rinnal olles. Lutti võib küll pakkuda, aga see rahustab vaid minutiks. Seega olid mu esimesed mõtted, kas äkki on rinnast üldse piim otsa lõppemas, et ta nii rahutu ja muudkui süüa soovib? Või on tegemist tal uue seosega rind = uni? Seda viimast ma sel juhul kuidagi vältida ei oska, kuna lutt ei paku lohutust ka mitte siis, kui ta endale niisama kaissu võtan. Pudelit jälle samas nii sageli pakkuda ka ei saa. Vett aga ei hakka beebile ammugi mitte andma, sest see täidab küll kõhu, kuid ei toida.

Ka päevased uned on üks paras müsteerium. Kord teeb 4-5 lühikest und päeva jooksul ja siis teinekord üks pikk kuni 4-tunnine lõunauni. Oleks natukenegi asi regulaarsemaks minemas, siis oleksin õnnelik inimene. Eelkõige loodan, et öösel pikemad unetsüklid tekkima hakkavad. Ma ei looda siin imedele, aga kui saaks öösiti kasvõi 4 tundi jutti magada, siis oleks elu palju ilusam.

Ma ei suuda rohkem asju välja mõelda, mis tema und häirida võiksid. Öösel keerab end kõhuli ja magab selles asendis kenasti, kuna oskab end ka selili tagasi keerata. Küll keeran ma teda ise vahel kõhult küljele, sest mõnikord see kõhuli magamine lõppeb kisaga.

Ma ei tea, kas mõnest valge müra masinas oleks kasu pikemate ööunede jaoks? Samas ju ei taha ise terve öö mingit sahinat kuulata. Mõtlen väsinuna hetkel ainult ja ainult sellele, kui kaua need lõputuna näivad ööd kesta veel võivad?