Lotte on ideaalne kangelane, kes meeldib nii lastele kui vanematele – lahke, südamlik ja alati tõeliselt siiras kamba hing! Uues Lotte-etenduses unustavad lapsed ja nende vanemad korraks kõik muu ja saavad võimaluse sukelduda muinasjutuliselt sooja maailma.

Lotte loojad Janno Põldma ja Heiki Ernits loovad "Lotte ja vana õunapuu saladus" tarvis täiesti uue loo ja enneolematu 400-ruutmeetrise lava.

Muusikaga rikastavad etendust Priit Pajusaar ja Leelo Tungal.

„Lotte ja vana õunapuu saladuse“ lavastab Ain Mäeots, kunstnikeks on Heiki Ernits ja Iir Hermeliin. Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuvas etenduses on laval lisaks juba Lotte maailmast tuttavatele tegelastele orkester, laulukoorid, klounid, mustkunstnik ning palju teisi uusi üllatajaid. Ja vana õunapuu, mis peidab endas suurt ja ootamatut saladust.

Osades: Gerli Padar, Mait Malmsten, Vallo Kirs, Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Elina Nechayeva, Priit Strandberg, Piip ja Tuut, perekond Vaherite õhuakrobaadid jt.

Piletid on müügil Piletitaskus.

Julgelt võib piletid osta ja plaane teha, sest kui etendused lükatakse edasi ja teie perele uued kuupäevad ei sobi, saate raha tagasi. Etendused kindlasti ära ei jää, sest lastele on juba uut Lotte seiklust lubatud ja lapsi, nagu muidugi ka täiskasvanuid, alt vedada ei tohi.

Jaga
Kommentaarid