VitaSolaris D3 – ühest tabletist piisab

Iga VitaSolaris D3 tablett sisaldab 2000 RÜ-d „päikesevitamiini“. Natural Pharmaceuticalsi kampaania raames saad 360 tabletti tasuta! Selline kogus on inimese aastane D-vitamiini varu.

Mitte üks või kaks, vaid seitse toidulisandite tarvitamise põhjust!

Seitse terviseväidet D-vitamiini kohta, mis viitavad seitsmele põhjusele, miks hoolitseda D-vitamiini vajaliku taseme eest organismis. D-vitamiin on hea luudele, lihastele ja hammastele. See toetab ka meie immuunsüsteemi.

Skeptikud, kes usuvad, et üks tablett nende elu ei muuda, peaksid eriti VitaSolaris D3 proovima. Mõnikord on probleemi lahendus teie käeulatuses, kuid selleks peate te midagi tegema.

Milline on erinevus D2 ja D3 vahel?

D-vitamiini sisaldavate toidulisandite hulgast võime leida pakikesi, millel on märge D2 või D3. Millise peaksime valima? D3 on parem, kuigi vajame mõlemat.

D2-vitamiini esineb taimedes ja seentes ning seda on odavam toota. Seetõttu kasutatakse seda sageli D3-vitamiini asemel. Meie kehas toodetakse D-vitamiini siis, kui viibime päikese käes. Sageli aga kasutame naha kaitseks päevituskreemi, mis takistab D-vitamiini sünteesi nahas.

Parim D3-vitamiini allikas on rasvane merekala, aga kahjuks söövad Eesti elanikud kala harva.

Tuleb meeles pidada ka seda, et D3-vitamiin imendub paremini kui D2. VitaSolaris D3 toidulisandis sisalduv D-vitamiin on D3 kujul (sealt ka toote nimetus). Toidulisand on gluteenivaba ja toodetud ilma värvaineteta.

Kes saavad tasuta karbi?

Tõepoolest, paljud inimesed otsivad Natural Pharmaceuticalsi pakkumistest just tasuta D-vitamiini. Kes annaks midagi tasuta ära, pealegi aastase varu ja veel igale majapidamisele? Jah, see on Natural Pharmaceuticalsi ainulaadne kampaania, millega otsustati julgustada eestlasi oma tervise eest hoolitsema. Eesmärk on levitada teavet piisava D-vitamiini taseme säilitamise tähtsuse kohta organismis. Pakett on mõeldud selleks, et julgustada eestlasi oma tervise eest hoolitsema.

Iga Eesti leibkond võib saada VitaSolaris D3 aastase varu. Tasuda tuleb ainult 2,49-eurone saatekulu. Kuna ettevõte müüb tooteid ainult posti teel, tuleb maksta saadetise kohaletoimetamise eest. Ettemaksu ei ole.

Koos VitaSolaris D3-ga saate maksevormi 2,49 euro tasumiseks 30 päeva jooksul. See ei ole tellimus ja sellega ei kaasne kohustust – kelleltki ei nõuta edasisi oste. Kampaania piirang on 360 tabletti ühe leibkonna kohta.

Kuidas saada VitaSolaris D3?

Minge veebisaidile www.dvitamiintasuta.ee ja täitke lihtne vorm. Aadressist ja kontaktandmetest piisab. Tellimuse esitamine ei võta minutitki aega. Pakkumus on piiratud ühe tellimusega leibkonna kohta.

Sellega tasub kohe tegeleda, sest sellist pakkumust ei pruugi enam tulla.

Tegemist on toidulisandiga.

Jaga
Kommentaarid