Õpetaja: “Tere hommikust, lapsevanemad! Tänased koduülesanded on järgmised.

1. Lugeda läbi ja ümber jutustada muinasjutt “Kuidas oravake ja siilike käisid perepsühholoogi juures”, lk 43–64. Kirjutada välja põhiteesid.

2. Matemaatikas läbida kõik näited ja ülesanded lk 83–124.

3. Loodusõpetus: ärge unustage pidamast ilmapäevikut. Palun ka, et te ei paneks kirja ainult sademeid, vaid näitaksite ära ka sademete koguse ja täpse aja, tuule suuna ja tugevuse (mõõtke nii, et teete sõrme märjaks ja pistate selle aknast välja), samuti tehke papjeemašeest gloobus ja märkige sellel ära kõikide riikide pealinnad.

4. Inglise keel: kirjutage essee teemal “Economical problems in The Third World countries”.

5. Ja lisaks, et muusikaõpetaja tervitab ja palub salvestada video, kus teie laps laulab “Ave Mariat”.”

Peetri ema: “Vabandust, aga kes teab, mida me lapsed teises klassis õpivad? Mis gloobus? Mis põhiteesid? Mis “Ave Maria”? Kas te olete hulluks läinud?”

Juhani isa: “Minge te ka p.....!”

Pille ema: “Mats! Ma ei imestagi, et teie Juhan kogu aeg sülitab teiste laste peale! Minu Pille teeb rõõmuga kõik ära. Kuna ta karantiini pärast ei saa käia vehklemis-, makramee-, karate- ja tantsuringides, siis on tal palju vaba aega, nii et võite talle midagi lisaks anda!”

Mari ema: “Kõik! Minu kodukool lõpetab tegevuse! Ma kirjutan homme kõigile oma lastele lõputunnistused välja ja meil tuleb lõpupidu. Ja eemaldage mind sellest idiootlikust jututoast!”

Peetri ema: “Kas keegi on juba lugenud muinasjuttu siilikesest ja oravakesest? Mida see psühholoog neile soovitas? Ma varsti lahutan oma mehest. Me oleks eile peaaegu kaklema hakanud nende pagana õppetükkide pärast! See saabas ei tea isegi seda, et alguses tuleb teha korrutustehe ja alles siis liitmistehe, kui liidetavad ei ole sulgudes!”

Kirke ema: “Ma ei saa aru, miks ei võiks kõiki lapsi karantiini ajaks sulgeda kooli? Ma tooksin hea meelega neile neli korda päevas süüa.”

Peetri ema: “Toetan!”

Juhani isa: “Toetan täiega!”

Pille ema: “Loll nali! Väljas on jube viirus! Kas te tõesti riskite oma laste tervisega?!”

Kirke ema: “Mul on viis last. Ma olen valmis kõigega riskima! Mu mees käib ilma maskita mööda poode ja palub võõrastel inimestel enda peale köhida, lootuses, et ta jääb haigeks ja ta viiakse haiglasse, eemale sellest hullumajast! Ja teate mis? Ma olen isegi tema poolt!”

Õpetaja: “Kirke ema, ma palun teid väga, et te ei tooks oma lapsi kooli ukse taha ja siis ise ei jookseks ära. Meie kooli direktor ei tee selle tõttu kooli kiiremini lahti!”

Katrini ema: “Lugupeetud lapsevanemad! Ehk te peaksite ka võtma appi metoodika, mis näiteks minul aitab ekstreemolukorras stressi maandada. Igal õhtul joon ma ära pudeli veini, lähen kappi ja nutan padja sisse.”

Juhani isa: “Ma kordan veel kord, minge p..... selle õppe ja selle jututoaga! Mu pojal juba silm tõmbleb teie ülesannetest! Me ei hakka neid tegema!”

Aleksandri isa: “Sõbrake, ma olen siin sinuga täitsa solidaarne. Ma ostsin meie järeltulijale paar põrsast, las kasvatab neid. Pole teada, millal see kuradi karantiin lõppeb, aga gloobust leiva peale ei määri.”

Mihkli ema: “Kas keegi teab, kuidas anda laps lastekodusse nii, et keegi sellest teada ei saa?”

Õpetaja: “Mihkli emale teadmiseks, et see siin ei ole Google, vaid lastevanemate jututuba! Eelmine kord otsisite te öö läbi vastlakuklite retsepte, aga mu telefon piiksus kogu aeg.”

Mihkli ema: “Ma muidugi palun vabandust, kuidagi piinlikult kukkus välja...”

Inga ema: “Minnu Inga on tupli! Ta tegi kõik panke talle viis, et ta kõik teki ära.”

Õpetaja: “Inga, anna telefon kohe emale tagasi ja ära võta seda enda kätte, kui ta pole lubanud!”

Tiina ema: “Tead sa, Ene, et Tiina klassis on kõik lapsevanemad ja õpetaja idioodid?”

Tiina ema: “Oi, vale chat...”

Tiina ema: “Ma mõtlesin vehklemise klassi...”

Juhani isa: “Mine p.....!”

Õpetaja: “Palun tööd ära anda kl 17.00.”

Pille ema: “Kõik saab tehtud! Aitäh Teie töö eest! Head päeva!”

Katrini ema: “ Lähen nutan padja sisse...”

Kell 1 öösel.

Mihkli ema: “Kuidas juua öö läbi ja hommikul välja näha kainena? Pagan, jälle vales kohas küsin! Vabandust!”

Rohkem nalja saad Maalehest SIIT!

Jaga
Kommentaarid