Pane õhtul sügavkülma lapse lemmikkrõbinad ja piim külmuma. Jälgi hommikul tema reaktsiooni, kui ta unisena püüab aru saada, mis juhtunud on.

2. Tarretunud morss või külmunud piim

Kui teed tarretisesegu valmis ja morsiklaasi koos kõrrega tahenema sätid, on üllatus garanteeritud. ka lõunasöögi kõrvale klaas piima võib vabalt olla hoopis jäätunud (enne külmutamist veidi vaniljesuhrut lisades saad sellest mõnusa külma ampsu).

3. Putukad!

Keri lahti veidi WC paberi rullist, joonista väike ämblik ja oota, kes seal käies perest ehmatab. Või lõika tumedast paberist mõni putukasiluett, mille lambivarju sisse saad kinnitada ja jätta mulje, et kutsumata külalised ringi ronivad.

4. Maius kapsaga

Pakk brüsseli kapsaid võib pakkuda palju nalja. Pane pulga otsa ja paki pulgakommina, kata vedela šokolaadiga ja kaunista kui magustoit.

5. Kreemine!

Majoneesiga võid asendada küpsiste vahelise valge vaniljekreemi või hoopis kaunis magustoidukausis pudingu asemel serveerida nonparellidega kaunistatult. Kui tahkemat kreemi vajad, asenda magus kreem hoopis hambapastaga.

6. Ma jälgin sind!

Ootamatutesse kohtadesse kodus või üllatuseks asjadele kleepida silmi. Ilmselt on väga üllatav, kui kogu külmkapisisu sind jõllitab!

7. Õhupallitakistus

Kui ta hommikul oma toa ukse avab, siis takerdub ta pallimerre!

8. Liiguta asju

Sügava unega laste puhul võib neile palju klusti pakkuda, kui tema lemmikkaisukad hoopis uude kohta kodu peal kolinud. Lambile rippuma, ukselingile kõõluma, patjade vahele mõnulema või hoopis peitu, et neid otsima peab (tükk aega tegevust tagatud).

Ka võid proovida lapse toas mööbli vaikselt ringi tõsta või lapse hoopis teise tuppa süles magama viia, nii et ta hommikul segadusse sattununa imestab, mis küll juhtunud on.

9. Ma kasvasin!

Kui täna õhtul lapsele köögivilju pakud, rääkides, et see aitab kasvada ja ta neid kenasti ka sööb, vaheta öösel mõned riided kohast kust ta neid ise valib väiksemate vastu. Kui ta siis kitsaks jäänud särgi selga sikutab või avastab, et retuusid on kukekad, näeb ta oma silmaga, et ongi öösel kasvanud!

10. Mullikile

Pane vaiba alla lapse voodi ette või mujale mullikile. Kui ta ärkab, pragiseb jalgealune arusaamatult.

Tahad kallimale hoopis vembu teha? Siin on sellekski kolm ideed!

Ehmata teda ukse taha sätitud suure hulga kastidega, nagu oleksid terve pere säästud e-poodi jätnud.

Teibi kinni tema hiire sensor ja vaata, kaua tal kulub vea leidmiseks! (Ole valmis tagajärgedeks ka). Sama nippi võid katsetada ka telekapuldiga, teipides kinni sensori või eemaldades patareid ja jättes sellele kohale väikse kirja "Aprill!"

Pane hambapastatuubi sinepit, ketšupit või šokolaadikastet ning kuula hommikul vannitoast kõlavaid reaktsioone!

Jaga
Kommentaarid