Kaasaegne meditsiin on teinud vähiravis küll tõsiseid edusamme, kuid ravi on patsiendi jaoks keerukas ja kulukas. Sestap lõi ERGO esimesena Eesti kindlustusseltsidest vähikindlustuse, mis küll ei vähenda haigestumise riski, kuid võimaldab võimalikult ruttu raviga alustada ja argimurede lahendamise asemel keskenduda vaid oma tervisele.

Haigekassa andmetel vajas mullu vähiravi rohkem kui 40 000 inimest. Raske haiguse diagnoosi saamine pöörab pahupidi nii haigestunu kui ka tema lähedaste elu.

Kuigi igaüks saab omalt poolt palju ära teha, et tervis püsiks hea, on elu täis ootamatusi ja alati jääb võimalus, et sellest ei piisa. Vähist toibumine võtab aega ja raha. Töölt eemal olles on aga endiselt vaja maksta arveid ja laenumakseid. Saades kurva diagnoosi, võiks vähemasti abiks olla teadmine, et sinu ravi ja edasine elu on kindlustatud ning saad täielikult keskenduda paranemisele. Seega üheks võimalikuks lahenduseks rahalisi probleeme ennetada on soetada endale vähikindlustus.

Vähikindlustus tuleb appi, kui on diagnoositud pahaloomuline kasvaja. Kindlustuse abiga saab teha uuringuid, mida haigekassa ei hüvita, ja kasutada raviks kõige kaasaegsemaid meetodeid. Kui kindlustatud inimesel diagnoositakse vähk, saab ta hüvitise, mis sõltub valitud kindlustussummast, diagnoosist ja haiguse raskusastmest. Ühe kindlustatu kohta võib kindlustushüvitis olla üle 100 protsenti kindlustussummast sõltuvalt haiguse kulust ja raskusastmest. Lisaks sisaldab leping ka automaatselt kaitset kindlustatu lapsele, kui ta saab pahaloomulise kasvaja diagnoosi.

ERGO toetab vähikindlustuse kindlustusmaksetest Eesti Vähiliitu.

Loe ERGO vähikindlustusest lähemalt siit.

Jaga
Kommentaarid