Mitu paari dressipükse peaks ühel õigel poisil kapis alati varuks olema? Me pakume, et vähemalt seitse! Okaïdi suvises valikus on ka pehmest dressimaterjalist Bermuda pükse ja kergeid rannapükse. Juurde reljeefsete aplikatsioonide, litrite ja ägedate piltidega T-särgid, lahedate sõnumitega pusad ning dressipluusid.

Vahel piisab terveks päevaks ka lihtsalt pidžaamast ... Okaïdi ööriided ongi just nii mugavad ja lahedad, et laps võib vabalt nende väel ka paljajalu koduõues ringi joosta, hommikulauas pannkooke süüa ja multikaid vaadata.

Üle tasub vaadata ka rannariided: meie valikus on lahedates värvitoonides ujumispükse, trikoosid, bikiine ja UV-kaitsega rannasärke. Eriti stiilsetele suvitajatele leiab juurde kindlasti ka komplekti sobituvad plätud, päikeseprillid ja rannakaabu.

Suvel on kindlasti ees ootamas palju pidulikke sündmusi, kui on põhjust lapsed „lille lüüa“. Nii Obaïbi kui ka Okaïdi kevadsuvistest pidulikest kollektsioonidest leiab alati maitsekaid ja stiilseid komplekte nii poistele kui ka tüdrukutele, nii pisipõnnidele kui ka koolilastele. Poistele pakume elegantseid triik- ja polosärke, viisakaid pükse ja pintsakuid. Et komplekt oleks täiuslik, tasub juurde valida veel stiilsed traksid, kikilips ja trendikad jalanõud. Tüdrukutele on nii romantiliselt õhulisi kui ka väljapeetud minimalistlikke kleite, mille juurde leiab sobivad sukad-sokid, kingad, käekoti ja juukseaksessuaarid. Pidude säravaimad tähed on garanteeritud!

Eestimaa suvel ei saa kindlasti läbi jopeta. Et ükski ilm ei oleks halb, leiab meie valikust ilmastikukindlaid üleriideid nii lasteaia- kui ka kooliealistele. Okaïdi jopede voodriks kasutatakse plastpudelitest ümbertöödeldud polüestrit, mis on taas suur samm parema ja puhtama maailma poole.

Okaïdis teatakse ka seda, et iga lapse garderoobis peavad olema vähemalt ühed, alati universaalsed teksad. Meie valikust leiab endale sobiva lõike ja mugava istuvusega teksapüksid igaüks. Ultra-resistant-märkega teksapüksid on kaks korda vastupidavamad kui tavapärased teksad, mis muudab need ideaalseks kanda igapäevaselt ka koolis. Hyper-stretch ehk hästi veniv materjal tagab lapsele maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse. Pükste värvlis on elastne pingutuskumm, mille abil saab lihtsasti muuta pükste laiuse lapsele sobivaks.

Sõltuvalt lapse kehatüübist saab valida kitsad või päris ümber teksapüksid, ehk siis slim või skinny fit. Laiema ja lohvakama lõikega püksid leiab relax-fit-teksade seast. Tüdrukute kollektsioonis on ka lai valik ülimugavaid jeggings'eid ja treggings'eid.

Okaïdi teksapükste valmistamisel kasutatakse orgaanilist puuvilla ja 57% ulatuses erinevaid taaskasutatud materjale. Nii aitame globaalselt vähendada plasti- ja tekstiilijäätmete hulka ning anname taaskasutatud plastpudelitele ja puuvillakiududele uue elu.

Meie vastsündinute ja beebiriiete kollektsioonidest leiab kõige pisematele lühikesi toa- ja tudukombesid, särkbodisid ning puuvillaseid tepitud magamiskotte, milles on mõnus ja mugav tududa nii õues kui ka toas. Obaïbi beebiriiete valmistamisel kasutatakse 100% orgaanilist puuvilla, mille kasvatamisel ei ole kasutaud kahjulikke putuka- ja umbrohumürke ega kunstväetiseid.

Okaïdis pööratakse järjest enam tähelepanu sellele, et tarbimine ja rõivaste ostmine oleks mõistlik. Seetõttu võib meie kliendi süda olla rahul – Okaïdi tooted on just nii kvaliteetsed, et üks püksipaar või lihtne T-särk jõuab mitte ainult teisele, vaid ka kolmandale ja neljandalegi ringile.

Okaïdi on Prantsusmaalt pärit lasterõivaste ja -jalatsite kaubamärk, mis pakub trendikat moodi lastele vanuses 0–14 aastat.

Okaïdi kauplused asuvad Tallinnas Rocca al Mare ja Ülemiste keskuses.
E-pood: okaidi.ee

Jaga
Kommentaarid